# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Drogba bir şampiyonlar ligi maçıydı sanırım bir oyuncuya işaret parmağıyla tokat atmış ve kırmızı kart görmüştü :D onuın videosunu bulabilen var mı acaba forumda? :)

Aha bizim lubos michel ... bu adam sayesinde leeds macini kolaya cevirmistik , ama bu adam yuzunden isvicreye elenmistik ..

Fener devredeymis

Hemen halledin şu işi Fener devredeyse almamız imkansız olur

Fener devredeymis

Hemen halledin şu işi Fener devredeyse almamız imkansız olur

Yalandır. Aykut sevmiyor böyle yıldız isimleri.

Tabii bunu Niang'ın ayrılmayacağını varsayarak söylüyorum. Niang giderse, Drogba'yı yerine düşünebilirler.

Ayrıca uzun zamandır Drogba'yla ilgilendiğimiz ortada. Fenerbahçe'nin ikinci bir Stoch hamlesi yapacağını zannetmiyorum. Aksi halde hiç de iyi şeyler olmaz.

Yalandır. Aykut sevmiyor böyle yıldız isimleri.

Tabii bunu Niang'ın ayrılmayacağını varsayarak söylüyorum. Niang giderse, Drogba'yı yerine düşünebilirler.

Ayrıca uzun zamandır Drogba'yla ilgilendiğimiz ortada. Fenerbahçe'nin ikinci bir Stoch hamlesi yapacağını zannetmiyorum. Aksi halde hiç de iyi şeyler olmaz.
Fener devreye girse ne olur. Artık Başkan Polat değil ki kaptırsın futbolcuları. Hadi diyelim aldılar. Ya ondan sonrası ne olacak..

Tribündergi dedikodu servisinin daha doğru çıkan transfer haberi yok ki. Ama Drogba transferinin olacağına inanıyorum. çok zor bir transfer ama umarım bizi tercih eder. Bu arada Selçuk'ta umarım gelir.

tribundergi, kreş gibi bir yer. Oranın haberlerine inananlara yazık.

evet arkadaslar skybette oranımız düştü real 1/2 galatasaray 1/2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt