# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Gel de alalım formamızı... 11 Drogba diye

Gel artık be bilgisayara yapıştık kaç gündür, finalimiz var yarın son, kaç gündür çalışamıyoruz.

mesajım silinmiş

ben oraya photoshopta yaptığımı da yazmıştım

kimseyi kandırmaya çalışmadım

bu forumda yasak olmayan bişey varsa söyleyin onu yapalım

heryer sansür oldu artık ülkede

Drogba'nın Real Madrid'de ne işi var allah aşkına.

Real Madrid den haber bekliyor duruma göre Galatasaray'a gelecek diye bir duyum var beyler.

İNGİLİZ GAZETELERİNDEN G.SARAY'A DROGBA MÜJDESİ!..

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın transferi için yoğun çaba gösterdiği Drogba'dan müjde geldi.

İngiliz gazeteleri Drogba'nın Galatasaray'la kesin olarak anlaştığını belirterek, "imzalar yakında atılabilir" yorumunda bulundu.

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli futbolcu için geri çevrilemez bir teklif sunduğu belirten gazeteler, "Türklerin dev takımı dünya çapında sansasyonel bir transfere imza atmaya çok yaklaştı" dedi.

Drogba'nın Chelsea'dan ayrıldıktan sonra yıllık 5 milyon euroluk uzun süreli bir teklife imza atacağını belirten gazeteler, "Bu sezon Chelsea'da mutsuz olan Drogba, kulübünden izin alarak G.Saray ile görüştü.Taraflar anlaştı.Bolton'dan Elmander'i transfer eden G.Saray hücum hattında Drogba - Elmander ikilisiyle çok etkili olacak" şeklinde yorumda bulundu.

İngiliz gazeteleri Galatasaraylıları çok mutlu edecek son bir bilgiyi daha okuyucularıyla paylaştı : G.Saray ile anlaşan Drogba Tottenham'ın transfer teklifini geri çevirdi.

HABERVİTRİNİ

İNGİLİZ GAZETELERİNDEN G.SARAY A DROGBA MÜJDESİ!..

Madrid'in şimdi hamiti aldılar bide drogbaya salca olmasınlar gitsinler agueroyu alsınlar

üyyfff yemin derim pc ye yapıştık. ya açıklasınlar yada drogba desin gelmiyorum diye :/

Bakalim Batdal numarasini verecek mi Drogba'ya? :asd:

drogba elmander çift forvet oynatsak nasıl olur acaba

bu gazeteler forumlar twitter vs. den derlediklerinin aynısını yazıyorlar. Oh ne ala :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt