# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Drogba halimizi görse gözleri dolar yemin ederim.

DrogBaros Galatasaray

Drogba'nin Galatasaraya transferi icin son birsey söyliyim. Peter Kenyonun haricinde bütün ekibi Istanbulda suan. Gerisini siz yorumlayın :)

3 minutes ago Favorite Retweet Reply

Aysal Londra'da gündem Drogba

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal önceki gün İngiltere'ye gitti, dün Drogba için Chelsea'li yetkililerle bir araya geldi. Aynı saatlerde kulüpten Londra'daki bir banka hesabına tam 5.7 milyon Euro havale edildi!

Sarı-Kırmızılılar’ın merakla beklediği transfer bombası yakında patlıyor! Önceki gün İngiltere’ye giden Ünal Aysal, Londra’da Chelsea kulübü yetkilileriyle masaya oturdu. Fildişili oyuncuyu gönderme planları payan Maviler, bonservis bedeli için 8 milyon Euro’luk bir ücret belirlemişti. Aysal, dün gerçekleşen görüşmede bu fiyatta indirime gidilmesini talep etti. Beklenen teklifler gelmediği için Chelsea yöneticilerinin pazarlığa sıcak baktığı ve Galatasaray’ın istediği rakamı kabul ettiği öğrenildi. İngiltere’de bunlar yaşanırken, Türkiye’de de hareketli saatler yaşanıyordu. Yönetim, Denizbank’tan 22 milyon Euro’luk teminat mektubu aldı. Ardından kulüpten, Londra’daki bir banka hesabına 5.7 milyon Euro’luk bir havale işlemi gerçekleştirildi.

Bütün millet bize mi yatırdı parayı la :D

Ünal Reis uyanıklık yapacak herhalde,parayı yatırıp alacak Drogba'yı :D

Vallaha yorulduk arkadaş gel artık ya hadi tamam istanbul'a gelme hadi tamam açıklanmasında 1-2 fotoğraf gönder GS formalı söz açıklamıcaz :D

Medya'nın suçu bitmeyen olayı Bitti! diye lanse ediyolar sonra insan merak ediyor.

kadikoydeki pankart:''Babam galatasaraylı olsaydı onu bile sevmezdim''

SAMIYEN'DE açılan pankart; Baban belli olsaydı *****li olmazdın. :D :D :D

Arda Kalacakmi Sorusuna Bülent Tulunun yaniti ; Öyle Bir kadro kurcagiz'ki Arda'da kalmak kaptanlik yapmak isteyecektir.

Drogba gelse , ben ona verirdim kaptanligi .

Bu bitti lafina da hastayim gorusuluyor desen ne olur yani sonra boyle kizarip bozarip ,sirra kadem basmaya da gerek kalmaz.

Beyler ben bu son 5-6 saattr takip edemedm forumu Drogba konusunda olumsuz birşyler mi var bi sessizlik hakim foruma...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt