# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Futbol_5

%99 oldu bu oran..Bu saatten sonra transferin olmaması mucize olur..Normalde bu kadar net açıklama yapmayız ama bu net bilgi..

Aynı sitede Agüero baslıgı var eger agueroyu alırlarsa drogba yedekligi kabul edermiki? Kafam cok karıstı bugun hersey ters gidiyomus gibi bi his var icimde ayar oldum tak tak tak acıklama yapım alsakda oyuncuları sezona bomba gibi girsek bide böyle imkansıza yakın gibi görünen transferlerle cok oyalanıp diger tarafları bos bırakmayız umarım

yazılar eksik alındıgından editledim

1'e 1 :) kaynak:aktuelbilgi.net

Bu oylama mevzusunu bilmiyomusnuz beyler bizimkiler görür ve yamulur volkan en iyi kaleci olmustu oylamada bitanesinde bunlar saglam kaynak degil

Ulan Drogba her maç 55.000 kişi adeta taparcasına ismini haykıracak ve sokaklarda,kahvelerde,milyonlarca Galatasaraylı..

Bunu bilsen bu işi fazla uzatmazsın..

Onu bunu geçtim, camia olarak bir transfere bu kadar kitlendiğimizi hiç hatırlamıyorum. Gelirse uzun yıllar konuşulacak bu süreç :)

herkes avatarını drogba yapsın sinerji olsun :D

ben bile değiştirdim drogba için uzun aradan sonra :D

beyler benim bir arkadasim gökhan töreyle iyi arkadas , internet üzeri hep yazisiyorlar . gökhan törenin dediklerine göre hem biz hem ku$lar teklif iletmis .. [bunlari bana iki gün önce anlatti] ... artik bekliyecegiz ... ikinci bir stoch vakasi istemiyorum .. gerci ünal baskan buna müsade etmez

beyler benim bir arkadasim gökhan töreyle iyi arkadas , internet üzeri hep yazisiyorlar . gökhan törenin dediklerine göre hem biz hem ku$lar teklif iletmis .. [bunlari bana iki gün önce anlatti] ... artik bekliyecegiz ... ikinci bir stoch vakasi istemiyorum .. gerci ünal baskan buna müsade etmez

şehir efsanesi kokusu var :D

Selçuk İnan'ın alınması yerli kalitesinin artması için çok çok önemli ama kimse Selçuk transferine daha çok sevinirim diye kendisini kandırmasın. Drogba lan bu! :) Her an her yerden gol atabilir. Stadı doldurabilir. Dünyanın her tarafındaki hayranlarının Galatasaray'ı takip etmesine sebep olabilir. Rakiplerimizi çatlatabilir falan... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt