# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Selçuk İnan'ın alınması yerli kalitesinin artması için çok çok önemli ama kimse Selçuk transferine daha çok sevinirim diye kendisini kandırmasın. Drogba lan bu! :) Her an her yerden gol atabilir. Stadı doldurabilir. Dünyanın her tarafındaki hayranlarının Galatasaray'ı takip etmesine sebep olabilir. Rakiplerimizi çatlatabilir falan... :)

ama selcuk ender kaliteli türk oyunculardan birisi .. onu kaptirdikmi baska selcuk yok .. drogbayi alamazsak baska alternitivlere yönelebiliriz

Bence Drogba gelirse Selçuğun transferi kolaylaşır. böyle bir takımın oyun kurucusu olmaktan gurur duyacaktır. Bir de yanına kalstrom alınırsa bence avrupanın en iyi 4-2-3-1 i ortaya çıkar. fatih hoca büyük ihtimalle 4-3-3 de ısrar etmez

bence selçuk gelmezse ve,veya arda giderse gökhan inler için uğraşacaklar

Didier Drogba is not one of the players that Chelsea are looking to move on, despite interest from Tottenham Hotspur and Galatasaray. In fact, Chelsea are considering offering the 33-year-old an extension to his current contract, which has one year left to run. Instead, Chelsea are open to offers for Nicolas Anelka, who also has one year to run on his current deal.

Chelsea target five signings in summer spree - Transfers, Football - The Independent

Zhirkovda satıs listesine konmus sanırsam gazeteye göre baskan bi tasla 2 kus vur:)

Selcuk olmadan drogba drogba olmadan selcuk yarım elma gibi olucak

Su kare ası olusturmak lazım.

Selcuk Kim Drogba Buffon/Frey

Sonrada sol bek ve stoper arayıslarına girmek lazım

İngiliz gazetelerine bakarsak Chelsea bırakmayacak Drogba'yı.

yok arkadas modemin kablosunu koparcam bişi yapcam

tam yaticam diorum bu seferde fanatik GELİYOR GELİYOR GELİYOR diye vermiş onu gördüm, girdim geri foruma okudum bastan asagi.

Yarin kalkicam sokarim saatine cartina curtuna direk Gs.org. aciklayin artikta uyuyalim havaalaninda da olsa uyuyalim baskan!

Geliyor, geliyor, geliyor

Galatasaray'ın 5 milyon Pound'luk teklifi İngilizler'e bile “Bu iş bitti” dedirtti

Galatasaray’ın eşi görülmemiş transfer harekatı hız kesmeden sürüyor. Gündemin ilk sırasında tabii ki süperstar Didier Drogba var. Sarı-Kırmızılı yönetimin Fildişili oyuncuya yaptığı 5 milyon Pound’luk müthiş teklif İngiliz basınında büyük yankı uyandırırken Totthenham’ın bu transferden çekilmesine neden oldu. Daily Mail gazetesi, “Tottenham da Drogba’yla ilgileniyordu. Ancak Galatasaray’ın yüksek teklifinden sonra, girişimde bile bulunmadan geri adım attılar” ifadeleri kullanıldı. Mirror gazetesi ise Chelsea yönetiminin, Drogba ile görüşmesi için Galatasaray’a izin verdiğini yazdı. Transferin netleştiği, ödeme planındaki düzeltmelerden sonra Didier Drogba’nın görkemli bir törenle İstanbul’a getirileceği öğrenildi.

Fanatik

yok arkadas modemin kablosunu koparcam bişi yapcam

tam yaticam diorum bu seferde fanatik GELİYOR GELİYOR GELİYOR diye vermiş onu gördüm, girdim geri foruma okudum bastan asagi.

Yarin kalkicam sokarim saatine cartina curtuna direk Gs.org. aciklayin artikta uyuyalim havaalaninda da olsa uyuyalim baskan!

Arkadaşım Fanatik'e inanıyorsan bence bilgisayarı komple balkondan aşağı at, kablolarla uğraşma.

[video=youtube;70r2xxUvjLI]https://www.youtube.com/watch?v=70r2xxUvjLI[/video]

Sabah sabah Everton'a(2.) ve Milan'a (1.) attığı golü izledim kendime geldim.

Drogba gelmeyecek bence bu haberleri Tottenham'dan falan daha fazla para koparmak icin kullaniyorlar. Flas transferler olacak kesinlikle ama Drogba olmayacak o isim. Gelirse super olur o ayri.

eğer bir anlaşma falan olsaydı bu şimdiye çoktan açıklanmıştı fener şampiyonluğunun arkasından direk haber gelmişti benim umudum 0 açıkcası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt