# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Acikcasi benim icin drogba selcuk vs. diye isimlerin kimler oldugu hic onemli degil , gelirlerse basarili olacaklarinin da hic bir zaman garantisi yok. Lakin eger bu oyuncu ile gorusmeye gidildi ise ve bir temas var ise , bu durumda eger yine alinamadan donulurse Unal Aysalin da pek bu islerde is bitirici olmadigini anlamis olacagiz malesef. Tekrarliyorum eger ki bu basin pohpohlamasi degil de hakkaten gorusme var ise. Cunku bu kadar ekonomik serbestisi olan bir baskanin ,hele de heyecanlanilabilecek tek sey transfer iken , halen takim ici dengeler , klubun mali portresi filan demesi bizi onceki sezonun sadece biraz daha ilerisinde bir yere tasir , asla cag atlatmaz. Bu klup transfersizlikten degil ama hep ucuza kacmaktan bu hale geldi. Stancunun bonservisine 5 milyon euro verirken drogbanin kendisine bu paralari vermiyorsan , basarisizliga bahanen yoktur..

Tabi oyuncunun ikna edilebilecegi ve gelme olasiliginin oldugunu varsayarak bunlari yaziyorum , fazla bir bilgim yok.

İnamoto veya carrusca ile görüşmüyoruz. Drogba bu % 1 lik şans bile olsa kullanmaya çalışıyorlar. Umarım alırız.

bi yandan radyospor öbür taraftan ntvspor ... aciklansin artik !

Drogba, Kalou, Keita, Yaya Toure, Kolo Toure şahane olurdu :D fildişi milli takımı gibi ne güzel :)

Chelseas-Didier-Drogba-co-012.jpg

Sağda Keita forvette Drogba müthiş olurdu.:)

GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE İSTANBUL'A GELECEK

Daily Mail gazetesi, "Tottenham da Drogba'yla ilgileniyordu. Ancak Galatasaray'ın yüksek teklifinden sonra, girişimde bile bulunmadan geri adım attılar" ifadeleri kullanıldı. Mirror gazetesi ise Chelsea yönetiminin, Drogba ile görüşmesi için Galatasaray'a izin verdiğini yazdı. Transferin netleştiği, ödeme planındaki düzeltmelerden sonra Didier Drogba'nın görkemli bir törenle İstanbul'a getirileceği öğrenildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt