# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Ben başkanın dediklerinden hiçbir şey anlamadım ki.

"Drogba Chelsea'nin oyuncusu,sözleşmesi dolmadan ya da kulübü satışa çıkarmadan oyuncu için hamlede bulunmak yanlış olur diye düşünüyorum." dedi ve üstüne bunun prensibi olduğunu,diğer kulüplerde de bunu uygulayacağımızı söyledi.

Allah Allah ne demek bu şimdi?Biz yani hiçbir oyuncuya talip olamaz mıyız kendiliğimizden?Drogba'yı Chelsea neden bonservissiz bıraksın?Kafam allak bullak oldu.Neden sınırsız bütçemiz var dedikten sonra bunları söyledi hiç anlamadım.

Bunu bende videoyu izlerken dedim cok sacma bi acıklama oldu o ama beni düşündüren herhalde drogbayı ikna edemedik o yuzden hic talib degilmişiz ayagı yapıyoruz

Bonservis bedeli ödemeden alınabiliceğini ima etti Başkan. O da biraz zor beyler Chelsea kabul etmez. O yüzden vazgeçelim başka alırız.

Valla ben umutsuzluğa düşmedim o açıklamalardan.Gelir gelir.

Drogba transferi 2 yönlü zor transfer.Hem chelseayi ikna edicen hem drogbayı.2side zor bana gore cok zor transfer inşallah alırız.

Açıklamalarında zaten Drogba ile anlaşıldığı bellide Chelsea ne diyecek o önemli. Ben olma ihtimalini düşük görüyorum. Sözleşmesini fesih etme hakkı var ama gene çok yüksek meblağ 8 milyon civarıymış.

Selçuk transferinde çok rahattım bunda da öyleyim.Sanki önceden bitirilmiş gibi.Rahat olun seneye bizde Drogba

Bence Drogbayla anlaşıldı kulübü bırakmak istemiyor veya bonservis istiyor.Bizim başkanda işi beleşe getirmeye çalışıyor :D

Abramovic i ikna edersek alırız.Ünal başkan uğraşırsa ikna eder gibi geliyor.

Hiç merak etmeyin dünyaca ünlü bir forvet mutlaka gelecektir bence, ya drogba ya eto'o ya milito gibi...

1. Aysal gibi bir adam boşu boşuna 4 gün orada kalmaz.

2. Bence kulübü bonservis istiyor, bizde yüksek görüyoruz ve vermiyoruz.

3. Umarım pürüzler kalkar ve alırız :)

Drogba değil başka biri gelebilir Chelsea'den diye düşünüyorum.

Torres olabileee...

David Luiz olsun Londra'ya kadar koşayım. Arada deniz var denizde bile koşarım o derece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt