# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Drogba da Galatasaray formasıyla foto çektirsin :ays:

olum heyecanlandırmayın lukaku haberi gerçekmi başka zenciyemi imza attırdılar yoksa

ya offf böyle bi ayak olmaz 2010 haziran yuhh ya

Chelsea bu adamı ne yapar eder alır arkadaş..

Eğer Drogba'yı satmaya niyetleri varsa..

Pardon beyler eski habermiş ben bi forumda sadece resimleri gördüm ondan koydum buraya affola ;)

bu ne ya...hic hareketlilik yok :(

gerci bugünde de transfer olmaz beyler...

anca haftaya aciklanir, oda ersan gülüm olur.

anlamadığım lukakuyu napacaklar torres var anelka var kalou var genç sturridge var daha neyin peşinde bu adamlar

Drogba transferinin olacağına olam inancım her geçen gün azalıyor. Sanırım farklı alternatiflere yöneleceğiz.

drogba, buffon ve stankovic gelirse salt yetenek olarak degil karakter olarak da dunyanin en REIS takimini kurmus oluruz bir de soyle dusunun zapata, baris ve stancu gibi hrbilerden drogba, buffon ve stankovic gibi REISLERE dogru bir yolculuk

drogba, buffon ve stankovic gelirse salt yetenek olarak degil karakter olarak da dunyanin en REIS takimini kurmus oluruz bir de soyle dusunun zapata, baris ve stancu gibi hrbilerden drogba, buffon ve stankovic gibi REISLERE dogru bir yolculuk

1 transfer sezonunda Devr-i Alem :D

Hayri gaz verme öperim.

anlamadığım lukakuyu napacaklar torres var anelka var kalou var genç sturridge var daha neyin peşinde bu adamlar

Torres dökülüyor, Anelka'nın gönderilmesi düşünülüyor, Kalou tam anlamıyla bir forvet değil, Sturridge birinci forvet olmak için daha hazır değil... Bu şartlarda bu adamlardan hangi birisine güvenerek yola çıkabilir Chelsea gibi büyük hedefler olan bir kulüp? Taraftarın gönderilmesine karşı olduğu ve hala en çok sevdiği oyuncuardan Drogba'yı gönderdikten sonra herhangi bir başarısızlıkta bunun hesabını nasıl verebilir?

biz niye lukaku gibi gençlere yönelmiyoruz.tamam yönetimin amacı biraz da gs nin marka değerini arttırmak için prestijli oyuncular almak ama 1 tane 2 tane getirirsin transferde gs ile anılan 30 yaş altı oyuncu görmedim daha. drogbayı bende çok istiyorum saracoğlunda volkana binip vurcak kırbacı vurcak kırbacı.. en azından alternatifi genç olsun

Torres dökülüyor, Anelka'nın gönderilmesi düşünülüyor, Kalou tam anlamıyla bir forvet değil, Sturridge birinci forvet olmak için daha hazır değil... Bu şartlarda bu adamlardan hangi birisine güvenerek yola çıkabilir Chelsea gibi büyük hedefler olan bir kulüp? Taraftarın gönderilmesine karşı olduğu ve hala en çok sevdiği oyuncuardan Drogba'yı gönderdikten sonra herhangi bir başarısızlıkta bunun hesabını nasıl verebilir?

Yalnız hakkaten nerede Drogba ayrılıyor haberi görsem Chelsealiler ağlıyorlar.Hala en sevdikleri oyunculardan birisi.Hala da takımın ve hatta Avrupa'nın en dinç oyuncularından.Alırsak eğer şimdiye kadar yapılmış hiçbir transfere benzemeyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt