- 8 Temmuz 2010
- 11.341
- 1
- 1.203
Cevap: # Didier Drogba
Drogba da Galatasaray formasıyla foto çektirsin :ays:
Drogba da Galatasaray formasıyla foto çektirsin :ays:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pardon beyler eski habermiş ben bi forumda sadece resimleri gördüm ondan koydum buraya affola![]()
anlamadığım lukakuyu napacaklar torres var anelka var kalou var genç sturridge var daha neyin peşinde bu adamlar
drogba, buffon ve stankovic gelirse salt yetenek olarak degil karakter olarak da dunyanin en REIS takimini kurmus oluruz bir de soyle dusunun zapata, baris ve stancu gibi hrbilerden drogba, buffon ve stankovic gibi REISLERE dogru bir yolculuk
drogba, buffon ve stankovic gelirse salt yetenek olarak degil karakter olarak da dunyanin en REIS takimini kurmus oluruz bir de soyle dusunun zapata, baris ve stancu gibi hrbilerden drogba, buffon ve stankovic gibi REISLERE dogru bir yolculuk
anlamadığım lukakuyu napacaklar torres var anelka var kalou var genç sturridge var daha neyin peşinde bu adamlar
Torres dökülüyor, Anelka'nın gönderilmesi düşünülüyor, Kalou tam anlamıyla bir forvet değil, Sturridge birinci forvet olmak için daha hazır değil... Bu şartlarda bu adamlardan hangi birisine güvenerek yola çıkabilir Chelsea gibi büyük hedefler olan bir kulüp? Taraftarın gönderilmesine karşı olduğu ve hala en çok sevdiği oyuncuardan Drogba'yı gönderdikten sonra herhangi bir başarısızlıkta bunun hesabını nasıl verebilir?