# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Drogba büyük ihtimal Neymar satın alınmadan yollanmayacak.. Bu yüzden Klose gibi bonservisi olmayan bi oyuncu aldık.. Çünkü Neymar'ın 24 Temmuz yani Copa America'dan önce ayrılması beklenmiyor.. Sanırım sonuna kadar bekleyeceğiz ama taklaya gelmeyelim diye Klose'yi alıyoruz..

drogba_2j34.jpg

Yabancı basından Footylatest.com adlı internet sitesinin haberine göre Galatasaray sezon sonunda Drogba'yı almak istiyor.

Haberde Türkiye'nin dev kulübü Galatasaray'ın Drogba'nın peşinde olduğu belirtiliyor.

32 yaşındaki Fil Dişi'li santraforun sezon sonundan itibaren Chelsea'da düşünülmeyeceği belirtiliyor.

Fernando Torres transferinin ardından sezon sonunda da Chelsea'da bombaların devam edeceğini belirten haber, 32 yaşındaki Drogba'nın da satılacağını söylüyor.

Habere göre Drogba ya Fransa'ya ya da Galatasaray'a gidecek.​

Bizim için pek ilgi çekici bi haber değil zaten biz bunları biliyoruz hergün yakından takip ediyoruz.

sanırım bu seneyı unutup seneye ş.ligi uefa katılmayı beklıcez stadı her ne olursa olsun doldurucaz yoksa bişey olmayacak yönetıme bu sene sure verip seneye iyi işler beklemek gerek ben hep diyodum para kaynagı kesılmıs avrupaya gıdemeyecekken iyi oyuncuların gelmesını beklemek olmaz

Drogba'nın geleceği yok

Bunu kafana sok

Boş hayallerle tükettiler umutları

Mideye indirmeliyim artık donutları

ya su NIKE la ne zaman imza atilacak? TT Arenada show yapacaklarmis.FT yeni transferler filan falan.twitterde yaziyorlar

Drogba karmaşası

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken, divan toplantısında sarı kırmızlıların gündeminde olan Drogba ile ilgili çelişkili açıklamalar yapıldı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal divan kurulu sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada Drogba ile görüşmelerin sürdüğünü belirtirken, 2. başkan Ali Dürüst yıldız futbolcunun gündemlerinde olmadığını bildirdi.

Ünal Aysal, transferde adı Galatasaray'la geçen oyunculara değinirken, anlaşmaya varıldığı ileri sürülen Alman futbolcu Miroslav Klose hakkında, ''Benim haberim yok. Bilgim olursa muhakkak haber veririm'' dedi. Chelsea'deki geleceği merak konusu olan Didier Drogba için görüşmelerini sürdürdüklerini belirten Aysal, ''Drogba'nın sahibi var. Daha devam eden bir kontratı var. Kontratı çözmek de Chelsea'ye ait bir yetki. Biz sadece talip olabiliriz. Elimizden gelen tüm gayreti, taraftarlarımızın talebi üzerine gösteriyoruz. İnşallah olur ama en aşağı Drogba kadar bize faydalı olabilecek alternatif elemanlar da listemizde var. Galatasaray'da o bölge boş kalmaz. En iyi şekilde de temsil edilir'' diye konuştu.

Galatasaray'da transferle ilgili bir komitenin bulunduğunu ve çalışmaların sürdüğünü aktaran Aysal, şöyle devam etti: ''Galatasaray'da gerekli hamleler yapılıyor. Basın mensupları olarak size gelmeyen bilgiler olabilir ama özellikle yerli oyucularla da ilgili çok ciddi çalışmalarımız var. Fatih hoca önümüzdeki günlerde size açıklama yapar.''

Başkan Aysal, transferde yaşanabilecek bir gecikmenin teknik direktör Fatih Terim tarafından nasıl karşılanacağının sorulması üzerine, ''Fatih hoca profesyonel. Yapacağı işi çok iyi biliyor. Başkalarının 2 ayda yapacağı işi 1 ayda yapabilecek tecrübeye sahip. Zaten seçilme nedeni de o'' yanıtını verdi.

Öte yandan, kulüp ikinci başkanı Ali Dürüst ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Didier Drogba'nın gündemlerinde olmadığını ileri sürerek, kamp çalışmalarına kadar transferi tamamlayacaklarını bildirdi. Gündemlerinde öncelikli durumda olan kaleci transferiyle ilgili, bu pozisyondaki sorunu ortadan kaldıracak bir ismi kadrolarına katacaklarını belirten Dürüst, Arda Turan için ise sözleşmeli oyuncuları olduğuna dikkati çekerek, kalmasından yana olduğunu kaydetti.

ligtv

Cevap: Drogba karmaşası

Su transfer mutlu sonla bitse de taraftar da,haberciler de rahatlasa.

Gelecegin diye gittin

Gelmedin ya bende bittim

miroslav klose geldi

Gelmezsen gelme kara boğa..

Eski maçlarına baktim

Daldim bir cigara yaktim

Resmine bir mermi çaktim

Gelmezsen gelme

Gitme benden uzaklara

Düsürürler gol yollarında

Adini yazdim pankartlara

Gelmezsen gelme

Biktim nazlarindan biktim

Yeter zivanadan çiktim

abromovicin resmini yaktım

Gelmezsen gelme

Drogba3.jpg

Drogba'nın karısı müslümanmış...Eşini ikna edemedik geyiği de yok yani.....Alın gelin artık adamı....

Ali Dürüst ve Bülent Tulun güven vermeyen isimler.

Bence biz Drogba'yı boşverip Neymar'la ilgilenelim.

Ya bırakın artık Drogbayı

Yoksa alacağız babayı

Chelsea'liler bizle zaten dalga geçiyor

Adamlar Torres'in yanında Didier'i seçiyor

Ben artık tamamen sildim kafamdan

Umudumda kesildi Abramdan

Akıllarda "Drogbayı alacağız" diye düşünceler bulmak

Benim lügatimde kendi kendine gelin güvey olmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt