# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Drogba karmaşası

Alın şu Drogbayı etmeyin bizi sefil

Taraftara izletin bu sezon mavi fil

Chelsealılar kendi hallerine yansın

Torresin yanına neymarı alsın

Drogbanın yerine kloseyi alan zaratar

Üç yılın üzerine değiştirdim avatar

Terim derki imkansız yok, mucizeyse zaman alır

Drogba gelirse avrupa bize hayran kalır

bu yönetimde fos cıktı:lol:

bu yorum fos çıktı bence.

hayır ben yönetime sallamıyorum ama başkan cıkıyor diyo Drogba ile ilgileniyoruz bırakırlarsa öncelik bizde diye.Dürüst cıkıyo diyo Drogba ile ilgilenmedik diyo.kime inanalım ki anlamadım. ?

Adamın durumu menejere ağlı gün gibi açık bence, belli olcak yakın zamanda.Olmazsa da alternatifsiz değildir hiç bir topçu

Bu ALi Durust gazete okumuyor galiba. Unal Aysal bile diyor ugrasiyoruz diye.

Bu saatten sonra olmaz herhalde... :(

Eğer alamadıysak bu işte Becalinin parmağı vardır.

Bu saatten sonra olmaz ne demek millet daha 14 ünde başlıyormuş transfer sezonu sakin olun aman diyeyim. :D

Sky Bet'de bize verilen oran 3/1 olmuş. :Z3::Z3:

Ünal Aysal'ın bugün açıkladığı mali durumdan sonra Drogba ve benzeri isimleri anında kafadam sildim. Böyle bir transfer olmayacak görüşüm daha da kuvvetlendi.

Bu yönetimde fos çıktı, transferler geç kalındı falan diyenlere neremle gülsem bilemedim :D

Arkadaşlar daha düne kadar transfer sezonunun son dakikası (abartma değil gerçek hepimiz biliyoruz) acaba kim gelecek diye üç buçuk atarken bugün transfer dönemi açılmadan kimler geldi (Fatih Terim, Selçuk İnan, Johan Elmander) ve hangi isimler (Drogba, Kallström, Gökhan İnler vs) konuşuluyor farkında değilsiniz galiba ? Ayrıca başkanın "Drogba olmassa bile onun kadar kaliteli yıldızlar alınacak alternatif isimler programımızda mevcut" açıklamasını da hatırlatmak istiyorum.

Henry yaşıyorsa onu alalım bari oldu olacak? Hem daha yaşlı tam bizlik :D Şaka bi yana redbulls'tamı oynuyor şimdi?

Sayalim

Rooney

Torres

Drogba

evet oyleymis.

abartmayalim. O sayilanlarin disinda:

David Villa

Neymar

Ibramovic

Etoo

Pato

Carlos Tevez

Adebayor

Van Persie

Diego Milito

Bunlar hepsi Drogba'nin su anki halinden iyi. Ama gene de ilk 10'a girer tabii. Haa 2-3 sene onceki hali deseydiniz o zaman ilk 5'e alirdim.

''Bu durumda ne transfer yapılabilir, ne de mevcut yükümlülükler karşılanabilir. Olağanüstü mali genel kurul yapılması şarttır. İlk olarak 2 Temmuz'da, çoğunluk sağlanamazsa da 9 Temmuz'da genel kurulu toplantıya çağıracağız'' diye konuştu.

Bu cümle bütün moralimi bozdu..

Yani 9 Temmuz'a kadar yüksek bonservisli oyuncu alamayız görünen o..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt