# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Drogba karmaşası

Adebayor'un şuan ki hali mi, Drogba'dan iyi? :asd:

''Bu durumda ne transfer yapılabilir, ne de mevcut yükümlülükler karşılanabilir. Olağanüstü mali genel kurul yapılması şarttır. İlk olarak 2 Temmuz'da, çoğunluk sağlanamazsa da 9 Temmuz'da genel kurulu toplantıya çağıracağız'' diye konuştu.

Bu cümle bütün moralimi bozdu..

Baskan kongre uyelerine aba altindan sopa gostermis. Mali genel kurulda yetki vermezseniz transferlerin hepsi yatar anlaminda. Farkli demeclerinde de transferlerin ay sonundaki kampa yetisecegini soyledi. Bence panige gerek yok.

Drogba'yı kesin olarak unutabilirsiniz. Talkchelsea'de okuduklarım bunun ıspatı.

"En büyük efsanemiz olmasını bırakın, takımdaki tek adam gibi oyuncumuz şu an"

"Bizden ayrılmayacak, 2013'e uzatıyor"

"Tottenham çok para teklif edecekmiş transfer penceresi açılınca"

daha bir sürü yazı. Böyle bir kamu düşüncesi varken zor Galatasaray'ın zank diye el koyması duruma. Birde para sıkıntımız varmış falan filan.

Yani artık gelmez buraya. Zaten bu sezonda eşşek gibi oynadı Torres silindi kaldı yanında, hani bir ihtimal vermiştim ama taraftar bu kadar arkasındayken göndermez Abram. Birde zaten Tottenham'a gitmek varken Avrupa kupalarına katılamayan bir Galatasaray'a gelmez çocuk.

Unutun gitsin. Hayal + rüya.

Adebayor'un şuan ki hali mi, Drogba'dan iyi? :asd:

Evet su anki hali "bile" iyi. :asd: :asd: Kaldi ki gayet formda nesi var ki?

2010-11 sezonunda (City ve Real'de toplam) 34 macta 13 gol atmis adam.

Drogba ise ayni sayida golu 46 macta atmis. Istatistikler yalan soylemez. Adebayor'u dedigim gibi drogba'nin 2-3 sene onceki haliyle kiyaslayabiliriz simdiki degil. Ortada fiziksel gercekler var.

Cevap: # Didier Drogba

[video=youtube;SxFbCvU9mq8]https://www.youtube.com/watch?v=SxFbCvU9mq8[/video]

Gayrı Dayanamam Ben Bu Hasrete

Ya Beni De Götür Ya Sende Gitme

Ateşin Aşkına Canım Yakma Çıramı

:sad007:

Sen Gidersen Kendim Berdar Ederim

Bülbül Gül Dalına Konmaz Niderim

Elif Gaddim Büker Kement Ederim

Yar Sineme Vurdun Kızgın Dağları

Viran Koydun Mor Sümbüllü Bağları

Drogbamin Geçiyor Gençlik Çağları

:sad007:​

Yar Sineme Vurdun Kızgın Dağları

Viran Koydun Mor Sümbüllü Bağları

Drogbamin Geçiyor Gençlik Çağları

Gel artık Dost Gel artık

Müjdeli haberi Londra dan ver artık

Bu arada Ali Dürüst ün tarihte hangi oyuncuyu doğruladığı görülmüş ki Karaoğlanı doğrulasın ?

Şu Drogba'yı beğenmeyenleri Allah çarpacak benden söylemesi.

Adebayor kim arkadaş bu adamın yanında yahu?

Hala Drogba ve diğer isimler karşılaştırması yapılıyor kim daha iyi diye. Baylar bayanlar, bu iş olmaz. Maddi durum öyle gözüktüğü gibi çok parlak değil. Şu anda bu kadar astronomik rakam alan oyuncuları almak mümkün değil. Ünal Aysal'ın söyledikleri kulak ardı edilip hala Drogba falan deniliyor. Olmayacak bu iş. Sezon başladığında da göreceğiz zaten. Aksi bir durumda da burada herkesin huzurunda özür dileyeceğim.

abi unutun artıkadam gelmekde istemiyor alacak paramızda yok dün başkanın dediklerini duydunuzdegil drogba kimi alacaz belli degil stancuya kalacaz ona destek verelim :(

Onun adı Didier Drogba

O tam anlamıyla bir baba

Gelmiyor bir türlü ama

Ünal reis bu yüzden gitti Abram´a

Abra götürüyor fıstık gibi sarışın karıları

Öküz gibide harcamasını biliyor paraları

Vermiyor da Drogba gibi adamları

Ama Dorgba geldiği an

Dağıtırız bu dünyayı lan!

ali dürüt drogba ile ilgilenmiyoruz demiş başkan inş alcaz drogbayı diyo ne iş :D

Hala Drogba ve diğer isimler karşılaştırması yapılıyor kim daha iyi diye. Baylar bayanlar, bu iş olmaz. Maddi durum öyle gözüktüğü gibi çok parlak değil. Şu anda bu kadar astronomik rakam alan oyuncuları almak mümkün değil. Ünal Aysal'ın söyledikleri kulak ardı edilip hala Drogba falan deniliyor. Olmayacak bu iş. Sezon başladığında da göreceğiz zaten. Aksi bir durumda da burada herkesin huzurunda özür dileyeceğim.

Olur, olmaz mesele o degil bence. Bu sene kombine satabilmek, forma satabilmek, taraftarla barisabilmek icin maliyeti ne olursa olsun bir yildiz almak gerekiyor. Drogba zor ama olmazsa da baska mevkilerde de olsa bir "star" lazim Galatasaray'a.

Chelsea FC adidas 2011/12 Away Kit

5814831310_78706581a9_b.jpg

Bence Drogba transferi formalar çıktığında açıklanacak. Çünkü söylenenlere göre formalar Temmuz'da çıkacak. Drogba şimdi gelse forması hiç satılmayacak. O zamana kadarda bir çok kişi bu transfere alışacak ve forma almayacak ya da daha az satılacak.

2011 deki 2'yle 0'i sildiniz..

Kaldi mi Drogbanin forma numarasi 11?

20'yle 11'i carptiniz..

220 yapar..

1905 deki 190'i sildiniz...

Kaldi mi 5??

220 ile 5'i toplayin..

Kac yapar???

Kac yapar????????

225 yapar!!

Fildisi Sahillerinin Telefon kodu!

Drogba Hayirli Olsun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt