# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Ligtv,benimde bir haberim olsa yhaa mantığı ile g.ünden uyduruyor birşeyler.

ligtv'nin hangi haberi tuttuki bu tutsun?

klose fos, muslera fos...

pinar argun olmuyor diyorsa, drogba hayirli olsun diyebiliriz :lol:

bence artık bu adamla uğraşmamalı zaten çok para olacağı malum... birde takım içi dengeler.....daha olabitesi yüksek adamlarla uğraşsınlar........

Bİran önce gelip,gelmeyeceği belli olsa iyi olacak bizim açımızdan.Korkum oki 2 ay bu adamı bekleyecez millet transferleri yapacak son anda olmadığını farkedip saçma sapan bir adamla anlaşacağız.

ŞAhsen ben Cisse'yede sevinirim.Baros gitmez ise o bölgeye adam almasak dahi çok üzülmem.

Ama bize bir Zm bir Am şart,hele Cana giderse birtanede Dm almalıyız her şekilde.Yabancı stoper ve kaleciyi saymıyorum bile.Onlar şarttanda öte.

Yavas yavas unutmaya baslayın beyler.

Chelsea FC adidas 2011/12 Training Kits / Jerseys

5826710103_9772e03fd1_b.jpg

5827261714_60f301c27d_b.jpg

[video=youtube;ozDjYdrcQXg]https://www.youtube.com/watch?v=ozDjYdrcQXg&feature=related[/video]

Yavas yavas unutmaya baslayın beyler.]

Sırf forma giydiği için mi unutacağız?Gelmesi çok zor onun için unut diyosan anlarım da forma giymesiyle Chelsea'yle antrenmana çıkmasıyla hatta maça bile çıksa bu sebeplerden unutulmaz.Biz geçen sene Misimovic'i aldığımızda Wolfsburg'ta her formayı giymişti.Maça çıkmıştı ama almıştık.Drogba için başkanı bırakırsa tüm olanaklar sağlanacak en azından başkanı biz bırakmıyoruz veya Drogba ben gelmek istemiyorum diyene kadar unutmamıza gerek yok.

5 günde 6 defa yatan transfer. Bakalım bugün de yatacak mı?

Bir gün yatınca ertesi gün başka bir sebeple nasıl bir daha yatıyor anlamadım ama bizim medya bu işi sevdi.

Gelecek ulan var mı hala gelecek diyorum ben:)

Gelmezse de başkanın canı sağolsun anasını satayım.

Drogba çok zor . Drogba olmazsa Charlton Cole yi alalım takımı da küme düştü:evilsmile:

Chelsea Drogba´yı göndermeyecek diyorlar,ama bir yandanda birçok önemli forvetle isimleri geçiyor(Tevez,Agüero,Lukaku,Neymar vs)Bence bırakmaya niyetliler.

Chelsea Drogba'yı tutup, Anelka'yı gönderecek diyorlar.. Sizce gelse nasıl olur?

Adamı forma tanıtımlarına alıyorlar, tapıyorlar. Göndermezler gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt