# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Bu transferle ilgili kesin bir şey yok. Yalanlama yapan haberlerde elle tutulur somut bir şey görünmüyor. Drogba eğer Galatasaray'a gitmek istediğini dile getirirse her şey bir anda değişir..

2i9o86g.jpg

Reyiz gel artık senin yüzünden ceza yedik bu fotoğrafı koyduk diye nöbete.. Fotoğrafın 10 tane like almış olsa bile cezadan kurtulamadık...

didier biri bakar kıyamet bundan kopar diye iğrenç bir espri yapsam belki gelir

bu adamın gelmesine çok odaklandım galiba gelmeyecek boşuna ümitlendirdiler bizi bare çık açık söylemeselerdi ilgileniyoruz diye gizliden yapsalarda bu işi o zaman bu kadar üzelmezdi kimse.

bu topik duruyo mu hala ? uyuyormusunuz yahu. gelmiyor Drogba falan ayrılmayacak ayrılırsada ilk tercihi Tottenham ! biraz İngilizleri takip edin internette yahu.

Takip ediyorum.Tottenham´ında ilk tercihi Falcao.

Ozaman biliyosun Drogba'nın istediği ücreti + 4 yıllık kontrat olayı falan, maç başı para vs ? : )) Galatasaray'ın o parayı verme ihtimalinin olmadığı + Chelsea taraftarının zaten kesinlikle gönderilmesini istememeleri, Tottenham(Premier Lig faktörü)'ın kesinlikle ilk tercihi olması, Galatasaray'ın Avrupa kupalarında olmayışı vs.vs.vs..

Gelmesi mümkün değil, en önemli faktör de para zaten.

Ah Didierim :( Yeni sezon formalardan alıp arkasına yazdıracagım adını :( Forlanda kımmıs :(

Drogba'yı konuştuk konuştuk olmadı ama yerine Forlan alındığında sanırım benim gibi bir çok taraftar tatmin olacaktır.

Bir bakarsınız Baros satılır ve forvet hattımız Drogba-Forlan olur:melek:Tamam,sustum:ays:

Heralde kara boğa rüyamız suya düştü, daha fazla yabancı forvet transferi yapılacağını düşünmüyorum.Hala en az bir tane Türk forvet ihtiyacımız var

Gel be insafsız herif bu kadar bekledik parayı da dert etme Ünal Başkan ayarlar..

Biraz da bizim için oyna golünü at şovunu yap..

Gel ulan !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt