# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Dailymail: "Chelsea, Arda için 7 milyon sterlin + Drogba'yı önerdi"

git arda git drogba gelsin diye değil sen chelsea de oyna diye git

Teklif doğru ise, arda gidecektir.

Şimdi onunda yerini doldurmak lazım. Bence yönetim arda gitmeden serca+volkan'ı almalı, yoksa ipler bursanın eline geçer ve astronomik rakamlar isterler!

Elmander transferinin (baros ve stancu'da kalacaksa, nekadar gereksiz olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum! Boşuna kontenjan harcıyoruz!

Cevap: İbrahim Seten: "Drogba G.Saray’a daha yakın ..."

‘HERKESE BAĞIRIYOR’

Ünal Aysal-Fatih Terim zirvesinin tek konusu Bülent Tulun değil elbette.. Onlara birazdan değineceğim.. Ama Tulun krizinin nasıl aşıldığını ve dün öğle saatlerinde yeni bir krizin nasıl patlak verdiğini aktarayım..

Aysal “Sen merak etme hoca.. Ben sana gereken alanı sağlayacağım” diyor.. Ve Terim’den sonra Bülent Tulun ile efsane başkan Faruk Süren’i Les Ottomans’a davet ediyor, Terim’in Tulun’u istemediğini aktarıyor..

Başdanışmanı Tulun’un ablası olan Süren, krize pratik bir çözüm öneriyor:

Başkan, işte Bülent’in yüzü burada.. Ama bu iş fazla uzarsa, Bülent senin Adnan Sezgin’in haline gelecek.. Kimse Bülent’in bilgisine, görgüsüne laf etmiyor.. Yine de Florya’yı daha işler hale getirmek için Bülent’in oraya gitmesini engelleyecek bir yapı oluşturmak lazım..

Aysal, Tulun’a bir öneri getiriyor:

Sen zaten başkan danışmanı değil misin Bülent? Bundan sonra Florya’ya gitme.. Arena Stadı’nda bir ofis kuralım, görevini orada ifa et lütfen..”

Tulun, bu noktada Terim’le ilgili “Personele çok bağırıyor, benim üslubumla onunki çok farklı” demeye getiriyor ama karar verilmiş bir kere..

Bu ne lan :asd:

tobeler olsun kendime sozum var artik hic bir gazeteciye inanmayi hic bir twiterciye inanmayi hic bir duyumciya inanmamayi hata resmi siteye bile 1 gun gectikten sonra inanmayi.

Gregory House: "Everybody lies."

Bu kadar abicim hayat felsefesi budur:)

İbrahim SETEN-Kim bu arkadaş ? Kulüple olan ilişkisi nedir ki Aysal açıklamalarda bulunuyor?

Cevap: # Didier Drogba

Konu birleştirildi

Arda'nın Mlada Boleslav maçında kazandığı o yıldız oyuncu sıfatını nerelere getirdiğini az çok görüyoruz belki şansı biraz daha yaver gitse milli takımda,Galatasaray ile beraber Avrupa'da kendini gösterebilseydi daha yüksek fiyatlarda gidebilirdi ama kumaşı belli bir futbolcu ve Chelsea istemişse hiçte şaşılacak bir durum değil.Ben kesinlikle gitmesinden yanayım çünkü takımın iyi oyunculara sahipken de Arda için farkeden bir durum yoktu açıkçası.Yolun açık olsun Aslan'ım sana ruhsuzda deseler şımardıda deseler Galatasaray sevgin var.Ama taraftarın biraz daha ileri düşünüp kendi menfaatlerini de göz önünde bulunduran bir futbolcuya takımı sattın defol git Arda tarzında agresif tavırlar sergilemesi de gerçekten utanç verici bir durum.Takımda kalırsa iyi olur mu olur tabiki ama ona buraları dar artık daha da parlamalı parlatmalı yıldızını...

Şöyle düşünün.Arda yerli bi oyuncu eğer giderse kim alacaz yerine kaliteli bir yerli ?.kimse yok İbrahim Akın var ama anca yedek olur bizde.giderse kontenjan sıkıntısı çekeriz

Kesinlikle satılmamalı. Bu saatten sonra Arda'nın yerinin doldurulması çok zor.

Fiyati biraz yukaraya çekmeye baksinlar. 8.5+Drogba win-win olur iki takim içinde.

Arda+6-7M = Drogba+Essien

:016:

Teklif az olmuş. Para vereceklerine sadece drogbayi versinler. Arda da bizde kalsın. Para batıyor adamlara.

Bugünkü kurlar itibariyle; 7 milyon £ = 7,9 milyon €

Ayrıca kişisel görüşüm Neymar'a 45 milyon € talep edilen bir piyasada Arda'nın değeri 50 milyon €'dur. Çok ciddi paralar kazanarak satılması dışında kesinlikle takımdan ayrılmasına karşıyım.

şöyle saçma yorumlar yapmasak daha iyi olacak.

arda elbette kaliteli oyuncu ama kimseyle kıyaslamak istemiyorum. teklif makul ama droba yerine essien yada alex olursa daha iyi olur forvete gerek yok

arkadasım bi futbolcunun degeri takımının ona ne kadar ihtiyacı olduguyla ölçülür.şuan bu takımdan ardanın gitmesi intihardan baska bişe degıl.ardanın bu takıma yaptıgı katkıyı drogba yapamaz.üstelik yabancı sınırı dıe bişe var sen drogbayı koy forvete kanatlarda aydınla kazım oynadıktan sonra ne işe yarıycak.ben ardalı elmanderli baroslu kadroyu.drogbalı aydınlı kazımlı kadroya tercıh ederım

Aga bu forumda baya yükseten uçanlar var ya.

Korkuyorum ki açık arttırma usulü Arda'nin fiyatı 100 milyon'a çıkacak.

arkadasım bi futbolcunun degeri takımının ona ne kadar ihtiyacı olduguyla ölçülür.şuan bu takımdan ardanın gitmesi intihardan baska bişe degıl.ardanın bu takıma yaptıgı katkıyı drogba yapamaz.üstelik yabancı sınırı dıe bişe var sen drogbayı koy forvete kanatlarda aydınla kazım oynadıktan sonra ne işe yarıycak.ben ardalı elmanderli baroslu kadroyu.drogbalı aydınlı kazımlı kadroya tercıh ederım

Uçuk bir teklif dışında Arda kalmalı.

Drogba+7 Arda için komik bir rakam.

:2aloh1:@Neymar 45 ederse Arda 50 eder diyene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt