# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Dailymail: "Chelsea, Arda için 7 milyon sterlin + Drogba'yı önerdi"

sende okuma yazma yok heralde yazıyı iyi oku drogba yerine yazıyor alex yada essien olursa yani alex yada essienden biri gelsin anlamında yazıyor. türkçe dersin de zayıf

farketmez ki.senın soledıgın sey benım anladıgım seyden bile kotu.sen nasıl ardayla alexi yada essieni kafa kafaya takas edersın arkadas.bu ligde 6 yabancı oynıcak diyorum sana.türkiye ligi için arda essienden felan cok daha onemlı.bu ligde sampıyon olmak ıcın essiene alexe felan gerek yok.biraz ortalama üstü adamlarla ve kaliteli yerlilerle bak üstüne basa basa soluyorum kaliteli yerlılerle sampıyon olursun bu ligde

Drogba+15 m Euroya fitim :D .Eğer Ardada gitmek istiyorsa.

Bence o teklif Drogba + Kalou + 5 milyon euro olursa ok denmeli.

görkem transfer nöbetinden atildim, son dakika inanilmasi akil almaz gelisme olursa, burda paylas kardesim, yoksa habersiz kalicagiz.

seni burdan takip edicegim.

görkem galiba senin yüzünden atildim, yaziklar olsun sana yhu.

görkem transfer nöbetinden atildim, son dakika inanilmasi akil almaz gelisme olursa, burda paylas kardesim, yoksa habersiz kalicagiz.

seni burdan takip edicegim.

görkem galiba senin yüzünden atildim, yaziklar olsun sana yhu.

Ben doğruyu söyledim sen ters yaptın Resmi siteye gir orda var okursun dedim.Ters bişey demedim.

Suçu kendinde aramalısın.

sen gülmeye dewam et ardanın yaptıgı katkıyı yapabılcek ne yabancı nede türk oyuncu var suan piyasada bizim alabılecegımız.zaten bu takım sizn gibi taraftarlar yuzunden bu halde.elalem ardanın 10 da 1 i yetenegı olmayan 3 sezondur sakat olan özere bile sahip cıkar.bizim taraftar ilk fırsatta söver.düşün bu takımın yakasından

Evet haklisin kardes, 3 senedir basarisizlik benim yuzumden :2aloh1:

Ben doğruyu söyledim sen ters yaptın Resmi siteye gir orda var okursun dedim.Ters bişey demedim.

Suçu kendinde aramalısın.

seninle konusmak istemiyorum, yoksa forumdan atilirim, sen sadece transfer nöbetindeki gelismeleri aktar buraya, yeter.

farketmez ki.senın soledıgın sey benım anladıgım seyden bile kotu.sen nasıl ardayla alexi yada essieni kafa kafaya takas edersın arkadas.bu ligde 6 yabancı oynıcak diyorum sana.türkiye ligi için arda essienden felan cok daha onemlı.bu ligde sampıyon olmak ıcın essiene alexe felan gerek yok.biraz ortalama üstü adamlarla ve kaliteli yerlilerle bak üstüne basa basa soluyorum kaliteli yerlılerle sampıyon olursun bu ligde

ligde şampiyon olmak için gökhan zan a servete baltaya ihtiyac var alex essien kimki haklısın...

la bi git allah aşkına yaa işin yokmu senin

Muhalefet amma çok insan var forum da :)

Bu transfer bitti duyumları yükseliyor. :SS:

Arda'yi Chelsea'de izlemek super olur

Arda giderse onun kalitesinde yerli kanat oyuncusu nasıl bulacağız? Yabancı sınırlaması kalkarsa olabilir.

Arda 3 senedir varda noluyor?

Birakalim gitsin artik nereye gitmek istiyorsa oda bikti Türkiye liginden.

Arda sadece geçen sene maç kaçırdı sakatlığından. Son 1.5 sezondur pek etkili olamadı ama öyle bir durumda bile istatistikleri etkileyici. Fatih Terimle birlikte tekrardan kendini bulmasını umuyorum. Arda'da sonuçta potansiyel var. Ve bunu ortaya koyduğunu da gördük. Yine aynısını bekliyoruz.

Gökhan'ı alamayacaksak Ceyhun oynar o zaman. :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt