# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Dailymail: "Chelsea, Arda için 7 milyon sterlin + Drogba'yı önerdi"

Arda'nın gitmesini isteyenlere tek lafım var; bir daha sakın alt yapıdan oyuncu niye çıkmıyor, alt yapımız çok iyi, alt yapımıza güveniyoruz gibi laflar etmeyin, büyük bir çelişki yaşarsınız. Arda gittiği taktirde alt yapıyı da iptal etmek en mantıklısı. Görüldüğü gibi bu kulüp kendi değerlerinden çıkan, kendi özünden gelen oyuncuları koruyamadığı gibi, zorda kaldığında da satıyor. Üstüne Anıl gibi, Berkin gibi direk şuan ki takım da ilk 11 oynayacak veya ilk 18'e girecek adamları da hala A2 takımda harcıyor.

Arda'nın gitmesini isteyenlere tek lafım var; bir daha sakın alt yapıdan oyuncu niye çıkmıyor, alt yapımız çok iyi, alt yapımıza güveniyoruz gibi laflar etmeyin, büyük bir çelişki yaşarsınız. Arda gittiği taktirde alt yapıyı da iptal etmek en mantıklısı. Görüldüğü gibi bu kulüp kendi değerlerinden çıkan, kendi özünden gelen oyuncuları koruyamadığı gibi, zorda kaldığında da satıyor. Üstüne Anıl gibi, Berkin gibi direk şuan ki takım da ilk 11 oynayacak veya ilk 18'e girecek adamları da hala A2 takımda harcıyor.

Alakasi yok.

Arda gitmek istiyorsa gider, asil sorun, Arda`nin yerini alt yapidan doldurabiliyormusun dolduramiyormusun. Süreklilik önemli.

Arda`yi zorla tutacak halimiz yok. Adam gitmek istiyor.

Niye bir bizmiyiz altyapidan oyuncu çikartip satan?

arda turan;

2006-07 sezonunda 36 maçta 8 gol 12 asist (ilk sezonu)

2007-08 sezonunda 44 maçta 8 gol 21 asist

2008-09 sezonunda 46 maçta 12 gol 13 asist (GS’nin başarısız performansına rağmen)

2009-10 sezonunda 47 maçta 11 gol 26 asist. (GS’nin başarısız performansına rağmen)

50 diye az bile solemıs.ben 80 diyorum.

Neymar 2009'da 33 maç 10 gol 7 asist , 2010'da 31 maç 17 gol 12 asist ile oynamış ve 1992 doğumlu. Arkadaşlar Ardamız iyidir, hoştur ama şimdi mukayese edeceğimiz insanı da bilelim.

Arkadaslar mantikli dusunelim Chelsea'dan teklif oyle herkese nasip olmaz

Arda Atletico'ya bile gitmek istiyordu zar zor ikna ettik . Chelsea'den eger gercekten teklif var ise Arda'yi tutsak bile artik ondan fayda edemeyiz.2002 Dunya kupasindan sonra Hasan Sas'i satmayarak hata yaptik.Ayni hataya bir daha dusmemeliyiz.

Zaten Arda'nin kafasi karisik eger Chelsea'ye gitmesinin onunu tikarsak , asiri duygusal bir oyuncu olan Arda'nin bunu kaldirabilecegini tahmin etmiyorum.

Gelen teklif eger dogruysa 10m euro + Drogba civarina denk geliyor . Hic te azimsanacak bir teklif degil. Gonul ister 20-30 milyon alalim ama Arda'ya kimse bu paralari vermez. Hangi Turk futbolcuya verildi ki bu paralar simdiye kadar?

Ozet olarak Chelsea'den teklif varsa Arda gider. Eger kalicaksa ''En buyuk hedefim Galatasaray'da kaptan olarak kalip basaridan basariya kosmak.Turkiye'de mutluyum'' diyorsa kalsin ben de cok isterim.

Yoksa Arda'dan bize hayir gelmez

Fener şakşakçısı medya fenerin başına bela olmasın diye Arda'yı takımdan koparmak için kıçını yırtarken, 3-5 vefa yoksunu taraftar da bunun gazına gelip gitmek istiyorsa gitsin, ahan da kapı restleri çekti diye çocuğun kalbi kırıldı... Yoksa Arda'nın gitmek istediğini mi sanıyorsunuz... Eğer öyle sanıyorsanız yanılgınızın boyutu izah dahi edilemez...

altyapıdan gelen oyuncu satılamaz diye bi mantık yoktur ki zaten

altyapı iyiyse sürekli iyi oyuncu çıkarır belli bir süre kullanır sonra satarsın

barcelona gibi zenginsen ve adın büyükse satmayadabilirsin

ajax o zaman yıllarca tutsaydı elinde çıkardığı onca yıldızı

Alakasi yok.

Arda gitmek istiyorsa gider, asil sorun, Arda`nin yerini alt yapidan doldurabiliyormusun dolduramiyormusun. Süreklilik önemli.

Arda`yi zorla tutacak halimiz yok. Adam gitmek istiyor.

Arda neden gitmek istiyor? Arkasında dediğim dedik, onu koruyan bir yönetim olmadığı için. Adam su içiyor haber yapıyorlar. Aynısını Fener'li oyunculara yapabiliyor mu medya? Hayır. Sen de Galatasaray kaptanısın ama seni koruyan yok, bende olsam gitmek isterim.

Niye bir bizmiyiz altyapidan oyuncu çikartip satan?

Arda gibi kimin alt yapıdan çıkmış böyle bir oyuncusu oldu ve sattı?

Arda neden gitmek istiyor? Arkasında dediğim dedik, onu koruyan bir yönetim olmadığı için. Adam su içiyor haber yapıyorlar. Aynısını Fener'li oyunculara yapabiliyor mu medya? Hayır. Sen de Galatasaray kaptanısın ama seni koruyan yok, bende olsam gitmek isterim.

Buda bir nokta olabilir, ama her futbolcunun da oldugu gibi Arda`nin da yurt disinda oynama hevesi var. Bizim alt yapimizda yetisti diye ömür boyu bizde kalmasini gerektirmiyor.

7 milyon Sterlin 8 milyon euro, 11.2 milyon dolar. ve Drogba. okadar kötü bir teklif değil. Unutmayın ki Arda bu sezon ilk 10 maç hayal kırıklığı yaşatırsa bu teklifi çok ararsınız.

10 12 milyon euro vermeliler o bile az cünkü drogbaya 2,5 milyon verdinmi alabiliyorsun.

maasin yarisini ödeyip yas kuralindan dolayi alabiliyorsun.

aslinda burda is chelseaye degil drogbaya kaliyor eger GALATASARAYda oynamak istiyorum derse

mecbur 2,5 euroya verecekler.

10 12 milyon euro vermeliler o bile az cünkü drogbaya 2,5 milyon verdinmi alabiliyorsun.

maasin yarisini ödeyip yas kuralindan dolayi alabiliyorsun.

aslinda burda is chelseaye degil drogbaya kaliyor eger GALATASARAYda oynamak istiyorum derse

mecbur 2,5 euroya verecekler.

Yas kuralina gore son senesinde ne kadar kazaniyorsa bonservisine onu vermelisin

Chelsea'dan yillik 8m aliyor diye biliyorum

2,5m olsa zaten Chelse'nin onayina gerek yok oyuncuyla anlasip 2,5milyon oder alirsin

Yas kuralina gore son senesinde ne kadar kazaniyorsa bonservisine onu vermelisin

Chelsea'dan yillik 8m aliyor diye biliyorum

2,5m olsa zaten Chelse'nin onayina gerek yok oyuncuyla anlasip 2,5milyon oder alirsin

gecen ntv sporda maasin yarisina dediler.

hiç düşünmeden evet derdim ben olsam

Beyler Drogba + 11 milyon diyor da. O 11 milyonun 7-8 milyonu senelik Drogbaya verilecek zaten. Bal gibi zarardayız işte. Böyle saçma teklif olmaz. Boş yere Arda gitmiş olacak. Arda 'nın bedeli neyse parasını verelim.

Beyler Drogba + 11 milyon diyor da. O 11 milyonun 7-8 milyonu senelik Drogbaya verilecek zaten. Bal gibi zarardayız işte. Böyle saçma teklif olmaz. Boş yere Arda gitmiş olacak. Arda 'nın bedeli neyse parasını verelim.

Kulüplerin transfer bütçesi ayrıdır, maaş bütçesi ayrıdır yalnız.

gecen ntv sporda maasin yarisina dediler.

Bosver sen Ntv'yi

Onlar daha TFF'nin sayfasindaki kontratlari bile bilmiyorlar. Daha gecen ay Milan Baros'un yenilenen kontratini ''Galatasaray Milan Baros'un sozlesmesini fesh etti''diye yorumladilar:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt