# Diego Alfredo Lugano

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Diego Alfredo Lugano

Arkadaslar, Lugano Servet gibi bir futbolcu. Iyi oyuncu, takimini kesinlikle satmaz ve KARISTIRMAZ. Bunu bi kere uydurmayalim, sevmeye bilirsiniz ama karistir falan ne demek yani. Ortaligi karistirmaz, takimi adina Servet gibi herseyini verir.

FAKAT bunlari bi kenariya birakalim. Lugano bize ilac olabilir mi? Hayir. Bizim aradigimiz tipte bir savunma oyuncusu degil. Kendisi Servet ve Gokhan Zan gibidir. Birde bi tek stoperde oynayabiliyor. Bize cok yonlu savunma oyuncusu lazim. Cabuk, topu oyuna iyi sokabilen teknik bir oyuncu.

Arkadaslar, Lugano Servet gibi bir futbolcu. Iyi oyuncu, takimini kesinlikle satmaz ve KARISTIRMAZ. Bunu bi kere uydurmayalim, sevmeye bilirsiniz ama karistir falan ne demek yani. Ortaligi karistirmaz, takimi adina Servet gibi herseyini verir.

FAKAT bunlari bi kenariya birakalim. Lugano bize ilac olabilir mi? Hayir. Bizim aradigimiz tipte bir savunma oyuncusu degil. Kendisi Servet ve Gokhan Zan gibidir. Birde bi tek stoperde oynayabiliyor. Bize cok yonlu savunma oyuncusu lazim. Cabuk, topu oyuna iyi sokabilen teknik bir oyuncu.

Hadi Servet'i anlıyorum da Gökhan ne alaka Lugano ile. Gökhan'ın 40 fırın ekmek yemesi lazım. Ne soğukkanlılığı benziyor , ne hırsı benziyor , ne oyun disiplini benziyor , ne agresifliği benziyor , ne oyun konsantrasyonu benziyor , ne takımı motive etme noktasından benziyor.

Şaka yapıyorsunuz sanırım Gökhan ve Lugano'yu kıyaslar gibi yaparak.

Bu çirkef pisligi mi transfer edecegiz? KALSIN.

O nasıl vuruş ya :) Kamanınnn kamanınnnn M.A.Erbil

Yanlış yere yazmışım :)

gelirse çok ses getirir çok konusulur ama camiayı ve taraftarı ikiye böleceği kesin

Lugano iyi bir defans oyuncusu olabilir ancak çirkefliği ve karakteri Galatasaray'ımızın adına yakışmaz diye düşünüyorum. Zamanında f5te oynarken ne kadar çirkef adam diye az sallamışlığım yoktur kendisine. Zaten artık yönetimimiz ve Haldun Üstünel sayesinde transfer politikamız değişti; sırf misilleme olsun diye başka takımın karaktersiz artıklarını alacağımızı sanmıyorum.

Bu transferin olur tarafı çok az.Birincisi,Lugano oldukça agresif ve antipatik bir futbolcu.Bizim maçlarda yaşanılanlarda ortada.İkincisi ise çok fazla para istemesi.Tamam iyi bir defans oyuncusu ama o kadar para etmez.Ayrıca futbolcularımız tarafından da sevilmeyen bir oyuncu,üstüne o kadar para verilirse takımda sorun olur.Ona o kadar para verileceğine adam gibi bir sağ bek alınır,çok daha iyi olur bizim için.Son olarak bu adam bizim formamızı giyse bile ona sıcak bakamam,nefret ettiğim futbolcular arasında ilk 5'e rahatlıkla girer...

Defansin göbegi

Lugano---Emre Asik

muhtesem ikili......

bizden ve TSLden uzak olsun böyle çamur futbolculardan nefret ediyorum

zaten çok iyi bi defans olduğunu da düşünmüyorum...

bi gelsede bi dövsem gıcığım zaten

198 boy 120 kiloyum güçüm yeter be yetmezse Emre Aşık yardım eder :D

Selam Melih Abi. Lugano’nun geleceği doğru mu? Lütfen yalan de. Eğer onu bu takımda görürsem kahrımdan ölürüm.

(Selam Doruk. İlk defa duyuyorum Lugano adını. Kesinlikle uydurma bir haber. Şu an bir transfer harekatı yok. Sevgilerimle. Melih)

Ne Melih abiymis ha, peygamber kesildi :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt