# Diego Alfredo Lugano

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Diego Alfredo Lugano

Galatasarayın değerleri başkalarını sinirlendirmeyle, günlük çıkarlarla örtüşmez diye düşünüyorum. Lincoln denen adam o kadar maç kazandırdı ama karakter sorunları ve takım havasını bozan yapısıyla herkesin nefretini kazandı. Büyüklük dediğin şey bence prensiplerle sağlanır, çıkar durumlarıyla değil. İsteyen arkadaşlara saygı duymakla beraber bunu gözardı etmelerini anlamıyorum.

haklisin renkdas

Lugano'ya gerek yok.Birde onunla uğraşmayalım.Çirkef bir oyuncu.Galatasaray'ımıza yakışacak bir oyuncu da değil..

servet emre güngör , gökhan emre aşık ikilileri olmalı servet ve gökhan aynı anda kullanılmadıgı sürece defansımız süper....

Servet ve Emre Gungor harika olur da bakalim Rijkaard ne yapacak..

Of be :eek::eek::eek::eek:

Birini kapabilsek tamamdır:rolleyes:

Marquez'in adının gectigi yerde Coloccini'nin adını agıza bile almamak gerek. Oguz Serdar Galatasaray'ın tek kurtulus yolunun Edmilson'dan gectigini yazıp cizerken, biz RAFAEL MARQUEZ diyoduk :)

Barca apoletli, 30 yasında, gercek bir profosyonel, adam gibi adam.

Marquez = Popescu.

Olası bir Marquez transferinde bıraktım bu seneyi, gelecek sezon sampiyonlar liginin en iddialı bir kac takımından biri oluruz.

Servet-Emre yeter bize.

Bu şerefsizin geçen bize karşı yaptıkları nasıl unutuluyor anlamış değilim hem de sadece geçen sene de değil her maç...

Luganolu takım uefayı alacak luganosuz gruplardan çıkamayacak derseniz luganosuz olup sürünmey tercih ederim, bu takımın değerleri vardır, tabiki eziklerden topçu alabiliriz ama soyu bozuk şerefsizleri almaya gönlüm razı olmaz...

Şu konuyu kapatın artık, bu adamın ismini gördükçe sinirlerim geriliyor.

Hazmedemem ben şahsen Lugano nun yaptıklarını istemiyorum bu adamı tuttuğum takımda görmek.

Aurelio-Tuncay-Lugano 3'ünü birden alırsak ne güzel olur var ya ... İnsallah !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt