Diego Costa Chelsea'de İddası!

Hiç sevmiyorum şu adamı.Saçma sapan hareketleri var ,dengesiz.Arda'nın golüne sevinmedi bile Chelsea maçında.

Morinho tekniğin yanında fizik olarak ta güclü oyuncuları seviyor. Costa'da hayvani bir güc var.

40 m euro Costa icin cok iyi bir rakam. Neticede Costa gecen sene 7-8 m euro bonservis ile rahatca alınabilecek konumdaydı.Değerini 1 senede 5'e katladı.

Genel olarak cok iyi bir transfer. Costa su anda dünyanın en iyi 5 santraforundan birisi konumunda.

Chelsea için iyi transfer.

Diego Costa'yı geçens sene biz istesek burun kıvırırdık, adam ne hale geldi 1 sene de.

Costa kötü oyuncu değil, iyi oyuncu ama bence 1.sınıf santrafor değil. Yani bir Persie, Lewa, Falcao,Agüero değil.

Çok vermişler ama tam Mourinholuk topçu, hayrını görsün. Güçlü, yırtıcı ve en önemlisi çirkef, pislik..

Costa bana kalırsa Simeone''nin elinde ve onun sisteminde başarılı bir oyuncu. Nedense bana Chelsea'de başarılı olmayacakmış gibi geliyor.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Mou'nun ihtiyacı Falcao tarzı üst düzey bir adamdı. Ölümcül derecede bitirici olması bence daha fazla işlerini görürdü. Bu arada da ATM 2 yılda 40-40 okutuyor forvetlerini eğer transfer gerçekleşirse muhakkak yerine böyle bir patlama potansiyeline sahip birini alacaklar takip edip ellerinden kapmak lazım :D

diego-costa.jpg

Atletico Madrid'in golcüsü Diego Costa Ispanya milli takım kampında sağlık kontrolünden geçirildi ve Diego Costa 38 milyon euro karşılığında Chelsea'ye transfer

oldu.

Geçtiğimiz sezonu şampiyonun 4 puan gerisinde bitiren Chelsea, teknik direktör Jose Mourinho'nun da sıklıkla belirttiği gibi santrafor arayışındaydı. İngiliz devi bu arayışını, Atletico Madrid'de harika bir sezon geçiren Diego Costa ile sonlandırdı.

25 yaşındaki Brezilya asıllı futbolcu, milli takım olarak İspanya'yı seçti. Başarılı golcü Atletico Madrid'le 34 lig maçında 27 gol atarak müthiş bir sezonu geride bıraktı.

Mercato, Chelsea : Diego Costa aurait passé sa visite médicale - Premier League 2013-2014 - Football - Eurosport Mercato

Atletico bu sene de devam ederse iyi oyunlarına cidden helal olsun. 2 sene üst üste en önemli oyuncularını satıp çizgiyi bozmadan devam ediyor olacaklar

Hiç beğenmiyorum. tam bir hazırcı. Pozisyonu yaratabilecek bir oyuncu değil. Yanlış tercih. Lukaku da 1 sene ısrar etseler çok daha iyi bir santrforları olurdu. Lukaku demişken. Niye biz ilgilenmiyoruz bu adamla. Diego yu da almışlar. Tam zamanı bastırmak için. En azından şansımızı deneriz :D

Geri
Üst Alt