- 4 Ağustos 2009
- 83.532
- 62.167
- 5.093
Hulogggggggggggggg
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca olmasa bile hocaya yakin biri. Terim imzali defteri falan vardi
kim bu adam üstat.
Stil olarak Costa gibi yirtici forvetleri severim. Jardel,Burak, Falko gibi saf golculeri cok sevmiyorum ama Costa'yi 2-3 senedir hic izlemedim herholf. Bu surede bayagi sakatlanmis gibi gorunuyor. Falko gibi para vereceksek gelmesin bence.Costa gelsin ister misin
Stil olarak Costa gibi yirtici forvetleri severim. Jardel,Burak, Falko gibi saf golculeri cok sevmiyorum ama Costa'yi 2-3 senedir hic izlemedim herholf. Bu surede bayagi sakatlanmis gibi gorunuyor. Falko gibi para vereceksek gelmesin bence.
Ewt. Falko'dan agzimiz yandi Costa'yi ufleyerek yiyelim derim.Falcao'yu alacaklarına karşılık gönderip ona bağladığımız parayı 1,5 yıl kontratla Costa'ya versek olmaz diyorsun yani
Vallah mr. Terim yaziyor, Terim'in yan hesabi olabilir.abi bu kim?
birde gse tagı pls
Konuşmak bile anlamsız ama şöyle söyleyeyim yanlış bilmiyorsam haberin kaynağı olan arkadaş aynı zamanda falcao'nun satılacağını ve oradan gelen paranın bir kısmıyla bu işin yapılacağını söylüyor. Falcao, bonservis?