Diego Costa Galatasaray‘da İddiası!

sol kanadi her mac otoban yapar bu adam
temposuyla kapanan takimlari cok rahat acar

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Stil olarak Costa gibi yirtici forvetleri severim. Jardel,Burak, Falko gibi saf golculeri cok sevmiyorum ama Costa'yi 2-3 senedir hic izlemedim herholf. Bu surede bayagi sakatlanmis gibi gorunuyor. Falko gibi para vereceksek gelmesin bence.

Falcao'yu alacaklarına karşılık gönderip ona bağladığımız parayı 1,5 yıl kontratla Costa'ya versek olmaz diyorsun yani

Şayet doğruysa ki hiç sanmıyorum doğru olsun

Ama aksi takdirde yazıklar olsun derim

Simdi de taraftar tag acsin Costayi istemiyoruz diye. Costa bjka gidip sampiyon yapsin 😂😂😂
Ugrastigimiz islere bak.
Nerede genc potensiyel transferler?

her daim kalecinin ve forvetin kaşarlanmış oyuncu olmasından yanayımdır. Lakin sakatlanmayan bi adam isterim veya az sakatlanan. Costanın son durumu nedir bilmiyorum, atletico neden serbest bıraktı onu da bilmiyorum

Konuşmak bile anlamsız ama şöyle söyleyeyim yanlış bilmiyorsam haberin kaynağı olan arkadaş aynı zamanda falcao'nun satılacağını ve oradan gelen paranın bir kısmıyla bu işin yapılacağını söylüyor. Falcao, bonservis?

Konuşmak bile anlamsız ama şöyle söyleyeyim yanlış bilmiyorsam haberin kaynağı olan arkadaş aynı zamanda falcao'nun satılacağını ve oradan gelen paranın bir kısmıyla bu işin yapılacağını söylüyor. Falcao, bonservis?

Costayı sever misin rengim

geçen sezonki sakatlığı bel fıtığıymış bu arada.

Geri
Üst Alt