Diego Fenerbahçe'nin Sistemini Değiştirir mi?

Fener'in ilk 11: Volkan-gökhan-caner-egemen-Alves-topal-alper-diego-kuyt-sow-emenike

Yaş ortalması 29.3 alperi çıkar emreyi koy 31 olur. Bi cacık olmaz bu takımdan leş ötesi. Anca kendi kendilerini avuturlar. Gökhan gönül emre bel egemen gibi oyuncular zaten eskisi gibi değil vasat oynuyorlar.

Egemen dizinden ameliyat oldu onun yerine Bekir'i yaz.

Koca sezona 2 türk stoper ile giriyorlar ki diğeri de Serdar...

O zaman böyle oynayacaklar.Böyle bir durumda çok kısır maçlar çıkarırlar.Üstelik ellerindeki tüm Türk orta sahaları kullanacaklar demek.Kuyt yedek kalmayı kabul eder mi ? Veya Sow-Emenike ?

Muhtemelen dediğin gibi ,

tabi bu kağıt üzeri durum , maalesef futbolu matematik gibi kesin sonuçlara sahip gibi görüyoruz halbuki ne tek doğrusu nede tek yanlışı olan bir nane bu ,

kağıt üstünde yer alsada emre ile sezonu geçiremezler faydadan çok zarar bir adam fener için bile , Meireles'i mutlaka oynatmaları lazım gelebilir .

topal'ı bu sezon çoğunlukla stoper yada stoper gibi gömülmüş görürsek şaşırmayalım ,

Kuyt'uda yedek bırakamazlar adam'ı en rezil oynadığı maçlarda bile oyundan alamıyorlar Kuyt orta sahanın sağında kendine yer bulacaktır kanaatim ,

Diego iyi oyuncu yararı mutlaka olacaktır ama takımın bütün dengesini bozacak , orta sahada cidden yumuşak ve efektifliği sınırlı bir takım haline gelebilirler ,

Santrfor hattında bu sene ayağını kaldırmaktan aciz bir Sow görürsek normal derim , adamın parası kuşa dönüyor bu sene günümüzün futbol ortamında mutlu olamayacağı açık ,

geçen sene kariyeri tavan yapan Caner'ide kaptığı yeni sözleşme ile beraber bu sene göreceğiz , önceki seneki gerçek Caner geri dönecektir ,

şu yabancı sınırını bizi baltalamak için çıkardılar ama Allahın sopası yok en fazla onlar zarar görecek !

Egemen dizinden ameliyat oldu onun yerine Bekir'i yaz.

Koca sezona 2 türk stoper ile giriyorlar ki diğeri de Serdar...

Bekir nedir ya amatör takımım olsa oynatmam. Serdar'ı zaten saymıyorum bile Kayseri'den geldiğinden beri 2 maç üstüste oynamışlığı yok beğenmediğimiz hakan balta dan bile daha ağır bir adam

Bekir nedir ya amatör takımım olsa oynatmam. Serdar'ı zaten saymıyorum bile Kayseri'den geldiğinden beri 2 maç üstüste oynamışlığı yok beğenmediğimiz hakan balta dan bile daha ağır bir adam

Balta ağır olsa bile çok iyi pozisyon bilgisi var ve savunmadan topu müthiş çıkarıyor.Kıyas bile yapılmaz Serdar-Bekir ile.

Bekir bir de sağ bek yedeği.Alves saatli bomba her an kart görebilir, Serdar halı sahada oynamayacak durumda.Diğer stoperleri Kadlec-Yobo ki birbirlerinden kötüler.

Bizim geçen sene göz göre göre sezona intihar derecesinde yapılan hatalarla girmemiz gibi onlar da bu sene aynısını yapıyor.Şampiyon olunca hiçbir kusuru görmüyorlar.Geçen sene en az 10 puanı son dakikalarda kurtardılar,sezonun 2.yarısında ise yarış 26.haftada bitmişti fazla stres yaşamadılar.Bu sene ne oynayacaklar merak ediyorum...

@Metahan Tara ,

bunlar Yobo'yu gönderdiler diye biliyorum ben , ellerinde stoper ve sağ bek yedeği Bekir , sol bek ve stoper yedeği Kadlec , serdar gibi acilen gönderilmesini istedikleri biri ile cidden bir saatli bomba olan alves var , özellikle dünya kupasında ne büyük bir mal olduğu ortaya çıktı , hatta geçen senede fenerin yediği gollerde büyük imzası var !

Yine savunmalarında bizlerin atladığı ama onların pas geçmediği bir Volkan gerçeği mevcut , yabancı sınırında avantaj gibi görünsede artık kalecilik vasıflarıyla değil aziz yalakalığı sayesinde oynayan büyük bir balon ,

Oyuncularına son şampiyon unvanıyla lige avantajlı başlayacaklarını kaydeden Ersun Yanal, ilk 10 hafta elde edeceklerini sonuçların çok önemli olduğunu vurguluyor.Galatasaray yeni bir teknik adamla yola çıkmasının handikap olduğunu Beşiktaş'ın ise 3 kulvardabirden mücadele etmesinin kendilerine avantaj sağlayacağını vurgulayan Ersun Yanal,

Ersun çok şanslı gerçekten.Bunun da farkında.

ok.gif
Cole Phelps - 02.08.2014 23:32

bos.gif

Polyanalar uyandı mı uykularından?

Biz geçen sene rakipler berbat diye şampiyon olduk hep unutuluyordu.Bu sene dua edelim de rakipler yine kötü olsun.Yoksa çok ağlarız sene sonu.

Bu kadro miadını doldurdu artık.Ciddi revizyon gerekiyor özellikle yabancılarda.Alves-Raul-Sow-Kadlec-Webo´nun işi bitmiş artık.

Sheffield maçında 2 hareket yapıp "ooo diegoya bak" diyenler de ortadan kayboldu.İngilterenin samsununa o hareketler kolay‚ Sevilla kan alır böyle işte.Hele meirelese attığı bir pas varki sonrasında hoca çıkardı çok da iyi yaptı.Daha 3. maçtan aman ben koşmayayım takım koşsun havalarına girmiş.Böyle oynarsa çok başımızı ağrıtır bu oyuncu.

Sow´un kafasında bitmiş gibi burası.Hiç mutlu değil aldığı 1.4 m euro hep kafasında olacak.Kadlec 2.1 alırken o bu sene 1.4 alıyor onun açısından bakılırsa rezalet bir durum tabi.Talibi varsa hemen gönderilmeliydi haziranda ama şimdi kimseyi alamazsın artık kaliteli.

Kuyt´ın da önemini anlamayanlar‚ ilk 11´lere yazmayanlara da iyi bir futbol dersi olmuştur umarım.

Mesaj Cole Phelps tarafından düzenlenmiştir...

Fenerbahce'nin asil sikintisi yaslanan kemik kadrosunda bence. Hos, bizimkisi sanki cok genc gibi bjr yorum olacak lakin soyle isimlere bakinca yerlilerden Caner, Topal ve Alper haricinde 11'de oynatabilecekleri kim var ?

Egemen? Bekir?

caner salağı sözlesmesi bitmisken avrupa'ya gitse, fb sıradan bir takım olurdu. fb'nin bütün oyun planı caner'in kaliteli orta ve şutları üzerine kurulu, caner kitlendiği zaman fb bitecektir.

rakiplerde akıllı olsun artık, fb'nin sol kanatını gerekirse 3 oyuncu ile kitlesinler ve fb'yi bitirsinler.

tabi artık bizimde büyük bir avantajımız var; Olcan'ın kaliteli orta ve şutları.. Bu tarzda adamlar süper ligde cok işe yarıyor.

Ligin muhtemelen 7. haftasından itibaren , büyük ihtimalle bu konu konuşulacak.Fenerbahçenin sistemi değişti, daha yavaş ve yumuşak oyuna geçtiler diyeceğiz.Buraya yazıyorum.

Geri
Üst Alt