Diego Forlan Beşiktaş'ta iddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Beşiktaş Atletico Madrid'den Forlan'ı Transfer Etti

Adamlar A.Madrid'in en iyi oyuncusunu alıyor biz en iyi oyuncumuzu A.Madrid'e veriyoruz

32 yaşına girecek oynamak isteyen 35indede oynuyor gigs en büyük örnek türkiyedende örnek alex var forlan atleticodan 4.5 alıyor burada alması normal önemli olan bonservisi. Herkesin ağzında borç var bende çok yüksek borç sanıyordum araştırdım 180milyon euro civarı futbolda bu borç fazla değil açık konuşmak gerekiyorsa ilerde q7-forlan-simao üçlüsü olursa kimse borcu takmaz.Oynamak isterse başarılı olur.

Haklisin haci ama sizde ciddi bir yabanci fazlaligi var, eger yabanci sinirlamasi 7+'a çikmazsa sizde belli bölgeler aksayacak.

Haklisin haci ama sizde ciddi bir yabanci fazlaligi var, eger yabanci sinirlamasi 7+'a çikmazsa sizde belli bölgeler aksayacak.

Yönetimin tek hatası ilk başta boş yabancıları temizleyelim sonra yerlileri temizleyelim düşüncesindeydiler arada büyük fark oldu ali ecenin değişiyle 'Ön taraf barca arka taraf almeria' daha transfer dönemi bile başlamadı yerlilere öncelik vereceklerini her yerde söylediler tahminim defansa 1 yabancı alırlar

Yönetimin tek hatası ilk başta boş yabancıları temizleyelim sonra yerlileri temizleyelim düşüncesindeydiler arada büyük fark oldu ali ecenin değişiyle 'Ön taraf barca arka taraf almeria' daha transfer dönemi bile başlamadı yerlilere öncelik vereceklerini her yerde söylediler tahminim defansa 1 yabancı alırlar

Zaten Forlan, Simao, Q7 gibi isimlerin bir anlamı olacaksa sizin özellikle uluslararası tecrübesi çok yüksek defansı derleyip toparlayacak bir stopere ihtiyacınız var.

Artı aynı özellikler de bir kanat beki de lazım. Ben İsmail kadar şaşkın bir topçu daha görmedim :)

Zaten Forlan, Simao, Q7 gibi isimlerin bir anlamı olacaksa sizin özellikle uluslararası tecrübesi çok yüksek defansı derleyip toparlayacak bir stopere ihtiyacınız var.

Artı aynı özellikler de bir kanat beki de lazım. Ben İsmail kadar şaşkın bir topçu daha görmedim :)

İsmail yetenekli takım oyuncusu takım oyunu olmazsa mahvediyor çok net gözüküyor maç içinde 3 kişinin arasında kalıyor ne yapacagını şaşırıyor sol bekin 3 kişi arasında kalıyorsa sıkıntı vardır

O değilde geçelerde adalı tayfur kendini kanıtladı kalıcak dedi.Umarım kalır.Sonuçta bi şuster daha gelmez heralde.Doğru düzgün biri gelir bu kez.

Arda - Baros - Keita

Ayhan-Mustafa-Baris

Öndeki üclü ile banko sampiyonluga oynarsin ama arkasina gelince öndeki o iyi üclünün hicbir anlami kalmaz...

Besiktas ortasahada Gutiyi göndermeli (adam resmen bitmis)... Fernandes bonservisi alinmali o olmazsa 2 ortasaha alinmali... + Defans blogunun yarisi degismeli ...

Besiktasin önü güclü ama defans berbat ... Seneye belki ortasahada erbat olur Guti ve Fernandesin gidisinden sonra (eger demirören gaza gelipte sadece forvet alirsa)

O değilde geçelerde adalı tayfur kendini kanıtladı kalıcak dedi.Umarım kalır.Sonuçta bi şuster daha gelmez heralde.Doğru düzgün biri gelir bu kez.

Tayfur bir dönem daha 2. antrenör olarak kalabilir. Yıldız oyuncuları yönetmesi gereken sert bir TD gerekli BJK'ye.

Helal olsun mükemmel transfer..

Ya bu kargalar fatih terimi istiyormus ertem sener cift kalede söyledi simdi :S

Cevap: Diego Forlan Beşiktaş'ta !

guzel transfer Bjk'ye hayirli olsun Forlan.. hayriniza Balta'yi da alin yahu.. :)

terim bjk'ya gitmez.

gs'den baska takim calistirmaz.

Fatih Terim'in şuan kazanabileceğinin 2 katını verseler, Fatih Terim değil en Galatasaraylıyım diyen adam bile çalıştırır.

Bence o bunu çalıştırmaz şunda oynamaz hikayesi artık bitti.

Ki Fatih Terim de bulunmaz hint kumaşı değil, yıllık 3,5-4 milyon dolara dünyanın herhangi bi yerinde bile her takımı çalıştırır.

Cevap: Diego Forlan Beşiktaş'ta !

Sinan Enginde Haber1903de daha tam kesinleşmedi dedi daha tam sevinemedim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt