Diego Forlan Beşiktaş'ta iddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Diego Forlan Beşiktaş'ta !

Forlan'ı biz alsak istemezmisin?

Career Statistics

Matchs : 512

Goals : 212

Honours

Manchester United

Premier League (1): 2002–03

FA Cup (1): 2003–04

FA Community Shield (1): 2003

Villarreal

UEFA Intertoto Cup (1): 2004

Atlético Madrid

UEFA Europa League (1): 2009–10

UEFA Super Cup (1): 2010

National Team

Copa América:

Third Place: 2004

Fourth Place: 2007

FIFA World Cup

Fourth Place: 2010

Individual

EFE Trophy (1): 2004-05

European Golden Shoe (2): 2004–05, 2008–09

Pichichi Trophy (2): 2004–05, 2008–09

2010 FIFA World Cup All-Star Team

2010 FIFA World Cup Golden Ball

2010 FIFA World Cup Most Valuable Player

Bunlarla Bank Asya' da bile oynayamaz yeaeaeaeea.

Drogba-Forlan ikilisi efsane olurdu:)

Forlan'ı biz alsak istemezmisin?

Forlan için söylemedim o mevzuyu. Biz Drogba'yı veya Forlan'ı alırsak yanına, arkasına savaşçı adamlar alıcaz. Beşiktaş'ta general çok. Klasik laflar bunlar bilirsin. Bjk taraftarı çok nankör, Forlan, Q7 diye stadı inletirler, yerlilere etmedik küfür bırakmazlar. Beşiktaş takım olamayacak önümüzdeki sene de. Forlar ve bunun gibi adamlar da takım olamamayı tetikleyecek

Senin görüşüne göre Forlan bize gelirse ilk 2 demiyiz yani?

Career Statistics

Matchs : 512

Goals : 212

Honours

Manchester United

Premier League (1): 2002–03

FA Cup (1): 2003–04

FA Community Shield (1): 2003

Villarreal

UEFA Intertoto Cup (1): 2004

Atlético Madrid

UEFA Europa League (1): 2009–10

UEFA Super Cup (1): 2010

National Team

Copa América:

Third Place: 2004

Fourth Place: 2007

FIFA World Cup

Fourth Place: 2010

Individual

EFE Trophy (1): 2004-05

European Golden Shoe (2): 2004–05, 2008–09

Pichichi Trophy (2): 2004–05, 2008–09

Bunlarla Bank Asya' da bile oynayamaz yeaeaeaeea.

Gelecek olan Forlan'ın fiziksel ve mental olarak bu başarıları kazanan Forlan olacağını mı sanıyorsun?

Bence ilk 3 garanti..

Neden boş transfer? Forlan'dan bahsediliyor...

Senelik 4-5 milyon garanti para alır, bir o kadar da imza parası. 3 yıl kalsa 20 milyon Euro'ya yakın bir rakamı banka hesabına koyarak ülkeden ayrılır. Kariyeri boyunca kazanmadığı parayı 3 senede kazanmış olur. Önceden böyle oyuncular Katar'a giderdi, şimdi Türkiye'ye geliyorlar Demirören sağolsun.

Kimse düşünmüyor 32 yaşına gelmiş ve önemli liglerde bir sürü önemli başarılar kazanmış adamları Türkiye'de futbola motive etmek ne kadar mümkün. Forlan elbet iyi futbolcuydu, ama fiziksel ve daha önemlisi mental olarak 2-3 sene önceki Forlan olmayacak artık. Futbol oynamak için tek nedeni para kazanmak olacak çünkü, başarı kazanmak değil. Buyursun gelsin diyorum o yüzden.

Forlan 40 atsın gelsin...............Beyler ne 25 ne 40. İddaya giren var mı benimle. 17 yi geçemeyecek. Hemen şimdi iddaaya girerim

Yapmayın etmeyin beyler Forlan bu kaleyi gördü mü sağına gelmiş soluna gelmiş fark etmez.Asar topu.Ha derseniz yatmaya geliyo orasını biz bilemeyiz.Ama oynarsa var ya hakketen abuk skorlar çıkar ortaya

Senelik 4-5 milyon garanti para alır, bir o kadar da imza parası. 3 yıl kalsa 20 milyon Euro'ya yakın bir rakamı banka hesabına koyarak ülkeden ayrılır. Kariyeri boyunca kazanmadığı parayı 3 senede kazanmış olur. Önceden böyle oyuncular Katar'a giderdi, şimdi Türkiye'ye geliyorlar Demirören sağolsun.

Kimse düşünmüyor 32 yaşına gelmiş ve önemli liglerde bir sürü önemli başarılar kazanmış adamları Türkiye'de futbola motive etmek ne kadar mümkün. Forlan elbet iyi futbolcuydu, ama fiziksel ve daha önemlisi mental olarak 2-3 sene önceki Forlan olmayacak artık. Futbol oynamak için tek nedeni para kazanmak olacak çünkü, başarı kazanmak değil. Buyursun gelsin diyorum o yüzden.

Sizin gibi nevi şahsına münhasır kişi az bulunur. Diğer dediklerinizi geçtim de "2-3 sene önceki Forlan olmayacak artık" bu kısım çok orjinal.

Yapmayın etmeyin beyler Forlan bu kaleyi gördü mü sağına gelmiş soluna gelmiş fark etmez.Asar topu.Ha derseniz yatmaya geliyo orasını biz bilemeyiz.Ama oynarsa var ya hakketen abuk skorlar çıkar ortaya

Ben bunu da anlamıyorum. Oynarsa. Ne demek oynarsa. Oynamama ihtimali olabilecek bir adamdan bahsederken nasıl olur da yılın bombası olur, fena adam, ağlatır gibi terimler kullanabiliyorsunuz. Yani hem oynamama ihtimali var, hem de bomba transfer. Nasıl oluyor bu?

Sizin gibi nevi şahsına münhasır kişi az bulunur. Diğer dediklerinizi geçtim de "2-3 sene önceki Forlan olmayacak artık" bu kısım çok orjinal.

Yazdığı mesajdan alıntı yapıp şunu sormuştum...

Gelecek olan Forlan'ın fiziksel ve mental olarak bu başarıları kazanan Forlan olacağını mı sanıyorsun?

Yanlisin var.

Onceden bu tur futbolcular fener'e gidiyordu.

17 milyon euro bonservis ve senelik 3.5 milyon euroya Guiza.. 30 milyon euro kadar para verildi. ve karsiliginda toplasan 10 gol var yok. gol basina 3 milyon euro, boru gibi..

Ustelik Guiza'nin Forlanla kiyasi bile yapilmaz.

Sakatlık falan anlamam ben. Baros da sakatlık yaşamasa 25-30 gol atar. Ama atamıyo işte. Nesine

Ben bunu da anlamıyorum. Oynarsa. Ne demek oynarsa. Oynamama ihtimali olabilecek bir adamdan bahsederken nasıl olur da yılın bombası olur, fena adam, ağlatır gibi terimler kullanabiliyorsunuz. Yani hem oynamama ihtimali var, hem de bomba transfer. Nasıl oluyor bu?

Her futbolcuda böyle riskler vardır.Ne biliyim ayağı kırılır bi şey olur.Kendini içkiye,alemlere kaptırır bunları önceden tahmin edemezsin.Ama eğer sağlıklı oynayabilirse gerçekten fark yaratacak bi futbolcu Forlan.

İşin mental boyutunu bizler değil teknik ekip ve takım içi arkadaşlık belirler. Ancak fiziksel diyecek olursan bu adam tepeden tırnağa sporcu. Eurosport' ta Forlan' ın kariyerinde çok önemli bir yere sahip(Şu an adını hatırlayamadım izleyeli birkaç yıl oluyor.) kişi Forlan' ın aslında ilk olarak tenis sporuna başladığı ve çok başarılı olduğu yönündeydi. Ayrıca;

diego-forlan.jpg

Her futbolcuda böyle riskler vardır.Ne biliyim ayağı kırılır bi şey olur.Kendini içkiye,alemlere kaptırır bunları önceden tahmin edemezsin.Ama eğer sağlıklı oynayabilirse gerçekten fark yaratacak bi futbolcu Forlan.

Riskleri azaltmak senin elindedir. Forlan'ı, Guti'yi transfer ederken alacağın riskle, genç, başarıya aç ve yetenekli bir oyuncu alırken alacağın risk aynı değildir. Transferler yapılırken artık adamların her yerine, yaşamına, ailesine her şeyine bakılıyor. Neden? Riski azaltmak için.

Sen onu bunu bırak 25 gole var mısın iddaaya yok musun? Onu söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt