# Diego Forlan

Cevap: # Diego Forlan

Bence sen o gencleri kendine kazandir

Turkiye rahaaat bir nefes alsin

hayri abi şu eleman gibi üyeler (haktan mıdır nedir) neden ceza almaz , sen tecrübelisisin bu forumun .

eleman bildiğin tahrik ediyor insanları , zıt görüş olacak eyvallah da , bunun gibilerin ne yapmak istediği anlaşılıyor .

hayri abi şu eleman gibi üyeler (haktan mıdır nedir) neden ceza almaz , sen tecrübelisisin bu forumun .

eleman bildiğin tahrik ediyor insanları , zıt görüş olacak eyvallah da , bunun gibilerin ne yapmak istediği anlaşılıyor .

+2 tane üyeliği var yani 2side Serhat,Hayri reis konuya açıklık getirsin neden ceza almıyor:D

aydın 7 numarayı forlana vericen kaçarı yok

Drogba'dan kaçarken Klose'ye yakalandik demistim. Demez olaydim. Drogba'dan kaçarken daha beteri olan Forlan'a yakalindik. Emeklilige dogru ugurlayacagimiz futbolculara maas baglamaya devam. Hayirli olsun.

iyi geceler

Kadroyu genç oyuncularla doldurunca başarı gelseydi arsenal her sene primier ligi domine ederdi ama 35 lik scholes lar giggs lerle oynayan manu alıyo şampiyonluğu nedense.Derdimiz aldığımız oyuncuları satıp para kazanmak değil acil ihtiyacımız olan şey başarı şuanda

Kadroyu genç oyuncularla doldurunca başarı gelseydi arsenal her sene primier ligi domine ederdi ama 35 lik scholes lar giggs lerle oynayan manu alıyo şampiyonluğu nedense.Derdimiz aldığımız oyuncuları satıp para kazanmak değil acil ihtiyacımız olan şey başarı şuanda

:tiphat:

drogba forlandan bir gömlek daha üstün ama forlanda mükemmel oyuncu yalnız yaşlandı ve geçen sene istenilen performansı gösteremedi.gösterseydi zaten milan gibi takımlar peşinden koşardı

-Alo Simao ben Forlan

+Efendim topraam

-İstanbul'a geliyorum kardeşim

+Anaa valla mı kanka?

- Heyecan yapma oğlum size gelmiyorum

+Hı ?!-+öç%&%!

-Galatasaray'a geliyorum bundan sonra My name is Diego Forlan, Forlan from Galatasaray..

+Hööö?!

- Adam ol! Hocana da söyle kaleyi sağlam tutsun Nihahahah (Nuri Alçovari bir gülüş çakar aslanım)

+Diit dit dit diit diiit.

Çok içimden geldi arkadaş :D

262689_178725592186382_138656752859933_472549_7826438_n.jpg

Forlan 3 sene önce imzalamıstı :lol:

ARKADAŞLAR 3 TRANSFERDE HAYIRLI OLSUN YAŞINA RAĞMEN İYİ BİR FUTBOLCUDUR FORLAN BU LİGDE EN az 15 gol atar genç bir isim alınsaydı bu maliyete daha iyi olurdu.Ujfalusi de iyi oyuncu ama onun yerine daha sağlam birisi alınabilirdi tabi sağ bek olarak alındıysa ve 1 stoper daha alınma ihtimali varsa sorun değil reyes i ise tartışmıyorum bile

--------------------------(SERDAR KULBİLGE)--------------------------------------------

------------------------- ---(OCHOA) ------------------------------

---UJFALUSİ------C.ZAPATA ----SERDAR TAŞÇI---ÇAĞLAR B.----

---(SABRİ)--------(G.ZAN)-----(SERVET)---------(H.BALTA)--

------------------------------MUNTARİ----------------------------------------------

-----------------------(CEYHUN--M.SARP-A.AKMAN)---------------------

---------------------------------------SELÇUK İNAN------------------------------

------------------------------------------(YEKTA-)----------------------------------

-------------------------EDERSON-------------------------------------------------

-----------------------(EMRE ÇOLAK)-------------------------------------------

---GÖKDENİZ------------------------------------------REYES-----------------

---(KAZIM)-------------------------------------------(İ.AKIN)---------------------

---------------------------------FORLAN------------------------------------------------

------------(ELMANDER-CENK TOSUN-M.BATDAL)-------------------

ŞUNLARI DA ALINDA YÜZÜMÜZ GÜLSÜN LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

AYKUT 3. KALECİ UFUK KİRALANSIN STANCU KİRALANSIN PİNO GİTSİN CULIO KALABİLİR ALTERNATİF OLUR

ARDA SATILACAK

Geri
Üst Alt