# Diego Forlan

Cevap: Forlan naz yapıyor

bu adamın adı burada yazıyosa bu adam gelecek arkadaş biraz sabır

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Club Atletico de Madrid futbolcuları Diego Forlan, Tomas Ujfalusi ve Jose Antonio Reyes'in Profesyonel Futbol Takımımıza transferi için görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.

ne kadar doğru bilmiyorum ama yalçın dümer facebook'da forlan gelicek sadece açıktan 1 milyon euro istiyor gs bırakmaz tarzında bişi yazdı şimdi tekrar baktım silmiş. yuzde 99 gelicek bence.

Yerli kalitemiz gayet iyi.Şu an için yabancı kaleci ve defansif orta saha lazım.Birde stoper lazım ama ujfalusi'den sonra almazlar

ne kadar doğru bilmiyorum ama yalçın dümer facebook'da forlan gelicek sadece açıktan 1 milyon euro istiyor gs bırakmaz tarzında bişi yazdı şimdi tekrar baktım silmiş. yuzde 99 gelicek bence.

salla yalçın'ı inanma o adama.Forlan kapa bildirildi.Artık bence dönüşü olmaz

Gelirse Başkan 'ın ve Galatasaray 'ın prestiji açısından iyi olur.

Ama gelmezse karalar bağlayacağımız bir oyuncu değil. O paraya işimize yarayacak başka transferler yapabiliriz.

Forlan karalan bağlanacak bir oyuncu değilse, kimdir karalan bağlanacak oyuncu?

Messi, Ronaldo, Xavi kalitesinde adamlar olmayacağına göre onların bir kademe aşağısı da Forlan gibi adamlardır bana göre.

çok abartıyorsunuz bas bas bağırıyor diye. Yerli kalitemizde düşük filan değil.Çağlar solbeki dolduramayacak bir adam değil.Ujfalusi geldi.Sabri faitih terim ile form tutacaktır.ARda Selçuk Yekta bu mu kötü yerli kalitesi? Bu transferler de gerçekleşirse transferimiz biter bence.1 2 oyuncu kalır.Şu andaki kadroda yedek bekleyemeyecek hiç eleman yok.Çek onları da yedeğe.Oldu bitti

Ujfalusi dedigin adamı kac kere izledin?Sabri kaç senedır daha orta yapmasını ogrenemedı 3 futbolcuyla olacak ıs deyıl görduk bu sene Arda olmadımı kaleye bıle gıdemıyorduk.Fenerbahcenın yerlı kalıtesı ıyı adamlar halen adamlar Sezere basıyor para yok kayserıden alıyor adamlar Şampıyon olmuş halen yerlıkalıtelı futbolcuları alıyolar...Bizde hep forvet alıyoruz almak ıstıyoruz ortasahaya defansa cok cok kalıtelı bı ısmın gelmesı gerek acık ve net ..

Forlan'a, Ujfalusi'ye bonservis mi verilir. Atletico'dan bir tek Reyesi alsalar yeter.

bu 3 oyuncuda gelmısdır

sız geldıkden sonrakı konulara hazır olun

sımıde vay bu kadar paraya gelırmı

Galatasary nasıl satacak

ulan bu pazarmı nıye satacagızkı

Naz yapıyorsa tut kolundan sadece reyes i al gel

Forlan bu tabi yapacak !

Ama gelecekte..

Diego bu ligin en az 2 sene tozunu attırır.

Ligimizde oynayan şu meşhur dünyanın en iyi 10 kalecisinden biri şahsiyetide maymun eder

Forlan karalan bağlanacak bir oyuncu değilse, kimdir karalan bağlanacak oyuncu?

Messi, Ronaldo, Xavi kalitesinde adamlar olmayacağına göre onların bir kademe aşağısı da Forlan gibi adamlardır bana göre.

Peki, eğer gelmezse, sen karalar bağlayabilirsin. Ben bağlamayacağım.

İpucu olarak "yıldız transferleri ne kattı son 3 senede?" diye sorabilirsin kendine...

Forlan bu tabi yapacak !

Ama gelecekte..

Diego bu ligin en az 2 sene tozunu attırır.

Ligimizde oynayan şu meşhur dünyanın en iyi 10 kalecisinden biri şahsiyetide maymun eder
Volkan yenmeyecek golleri kolay kolay yemiyor artik ,bence ovgulerin hepsini hakediyor her ne kadar sevmesem de .

Ligtv naz yapıyor desek daha doğru.

Eğer gerçekten gelmek istemiyosa gelmesin.

Peki, eğer gelmezse, sen karalar bağlayabilirsin. Ben bağlamayacağım.

İpucu olarak "yıldız transferleri ne kattı son 3 senede?" diye sorabilirsin kendine...

Yildiz transferlerin yanina Sarp'i falan korsan tabii verim almaniz imkansiz olur..

Bu sene yavas yavas yerli kalitesi de artiyor, Forlan çok basarili olabilecek bir futbolcu, potansiyel mevcut..

Forlan'ın önünde milli maç var. Sanırım bundan sonra görüşülür kendisiyle. Menejeri de vardır elbette ama kendisinin de söylecekleri ya da istekleri vardır. Menejer aracılığı ile değil direkt söylemek te istemiş olabilir. Beklemek lazım. Ben daha önce başka bir konu başlığı altında da yazdım, burada da yazıyorum: Transferler için kampın başlama süresine kadar vaktimiz var. Bugün olmaz yarın olur. En azından kamp başlayana kadar sabretmek lazım.

Forlan'ın imzası tabi gecikecek.Adam Montevideo'da kampta milli takımda.Bunu anlamayıp Forlan istemiyor gibi haber yapan basın pazartesi nasıl çark edecek merak ediyorum.

Geri
Üst Alt