# Diego Forlan

Cevap: Forlan %90 geliyorum

Haber gerçekse, Drogba varken Forlan'ı alarak yönetim en baştan hata yapıyor yönetimden 1 kişide çıkıp sormuyor mu Aga bu nedir? Hem geç hem yanlış transferle yönetim ciddi derece de güven kaybı yaşatıyor neyse Hayırlısı Olsun.

7 tane cevap yazılmış, adamı isteyen yok, hatta hakaret eden var. Gelmesin o zaman

Sıktı bu mevzu çünkü.Kampa az kaldı biz paşaların keyfini bekliyoruz.Koskoca klübü oyalıyorlar resmen.Ne Reyes'e ne de Forlan'a sevinirim bu saatten sonra.Haberlere bakılırsa Drogba gelmek istiyor,Forlan için onu alternatif yapmak enayiliktir,işbilmezliktir zaten.

umarim gelmez Forlan ,o kadar para verip bir de nazini mi cekecegiz istemez

Sıktı bu mevzu çünkü.Kampa az kaldı biz paşaların keyfini bekliyoruz.Koskoca klübü oyalıyorlar resmen.Ne Reyes'e ne de Forlan'a sevinirim bu saatten sonra.Haberlere bakılırsa Drogba gelmek istiyor,Forlan için onu alternatif yapmak enayiliktir,işbilmezliktir zaten.

Aga Drogba eğer gerçekten gelmek istiyorda Forlan'ı alıyorsan bu nasıl bir zihniyettir

Cevap: "Forlan'ın ilk tercihi!.."

"Arda kim hic bir sekilde ilgimiz yok" diyen Cerezo degil mi bu?... hani o bunları söylerken Miguel Angel Gil burda Adnan Polat'la görüsüyordu... bu transferler olur mu olmaz mı bilemem... ama bu transferler olacaksa Cerezonun imzasından degil... Miguel Angel Gil'in imzasından gecer...

Günlerdir yapılan tek olumlu haber sanırsam :tiphat:

drogba gelmeli.forlan sende gelirsen gonlumuzu alman icin enaz 40 gol atmalisin :)

Drogba senelik 8 milyon euro istiyor, Forlan senelik 4.5a alınacak en fazla. Forlan 1 yaş küçük Drogbadan. Hala ne diye Drogba tartışılıyor? Ayrıca, Chealse 10 milyon euro fiyat biçmiş Drogbaya, Forlansa sadece 6 milyon euro. Neyin kafasındasınız anlamıyorum ki..

Cevap: Forlan: "%90 geliyorum"

Beyler;

Maldonada veya sıradan bir oyuncu almıyoruz.

Konuşulanlar Reyes ve Forlan. O zaman biraz sabırlı olun.

Sıradan herkesin alabileceği bir oyuncu olunca hemen açıklarsınız. Yani Ujfalıji'de olduğu gibi.

Her habere tepki koyup, gelme artık istemiyorum gibi liseli çocuk tepkileri koymayın.

Sabredin biraz. Zaten Galatasarayın başına ne geliyorsa bu sabırsız toplum yüzünden geliyor.

Drogba senelik 8 milyon euro istiyor, Forlan senelik 4.5a alınacak en fazla. Forlan 1 yaş küçük Drogbadan. Hala ne diye Drogba tartışılıyor? Ayrıca, Chealse 10 milyon euro fiyat biçmiş Drogbaya, Forlansa sadece 6 milyon euro. Neyin kafasındasınız anlamıyorum ki..

Forlan bekle 4.5 alır bizden.6´dan aşağı gelmez o adam.

Bülent Tulun?

Adamın ağzından gelmek istemiyorum diye yazıyorlar gelme ayı diyorlar,gelmek istiyorum diye yazıyorlar yine gelme ayı diyorlar.Siz sanıyormusunuzki Drogba Galatasaraya gelmeye can atıyor,arma aşkı yüzünden bize sıcak bakıyor.Herşey duygusal(euro) .Forlan belki gelecek ozamandamı burun kıvıracaksınız.

Adamın ağzından gelmek istemiyorum diye yazıyorlar gelme ayı diyorlar,gelmek istiyorum diye yazıyorlar yine gelme ayı diyorlar.Siz sanıyormusunuzki Drogba Galatasaraya gelmeye can atıyor,arma aşkı yüzünden bize sıcak bakıyor.Herşey duygusal(euro) .Forlan belki gelecek ozamandamı burun kıvıracaksınız.

Drogba > Forlan.

‘Reyes bitti ama açıklamayın’

İspanyol basını, Reyes transferinin kesin yattığını hatta yıldız futbolcunun Madrid’de kalmasında teknik direktör Gregorio Manzano’nun kilit isim olduğunu iddia ederken, G.Saray’ın içi rahat. Çünkü transfer çoktan bitti. Açıklanmamasının sebebi ise kurumsal olarak büyük değişim içinde olan A.Madrid’in en büyük hissedarı ve yönetim kurulu başkanı Miguel Angel Gil’in “Beni zor duruma bırakırsınız. Lütfen biz söyleyinceye kadar transferi açıklamayın” diyerek ricada bulunması.

Bu kısma çok güldüm =))

Arkadaş böyle bir mantık nerde var ? Ben zor durumda kalırım biz açıklamadan siz açıklamayın. Ulan madem zor durumda kalacaksın niye satıyorsun ?

naz yapacaksan gelmesin baroş yeter bize

6 milyonu görsem ben de gelirim tabi.

Bence de biraz sabır lazım.Drogba'yı herkes yeğler ama Forlan'ı alıyorsak eğer bu da çok iyi bir transferdir.Her türlü katkı sağlar takıma.Öyle sen gelme ayı,defol git falan yazmak çok gereksiz şeyler.Bahsettiğimiz sıradan bir oyuncu değil.Forlan çok büyük bir isim.

Geri
Üst Alt