# Diego Forlan

Cevap: # Diego Forlan

Yıllık ücreti öyle 5 milyon üzeri olursa Drogbada gelmesin..Yahu zaten vergi diye birşey yok,birde bu paraları almaları saçmalıktan öte değil..İstediğin kadar kariyerli ol ama sonuçta şu an için düşüşte olan futbolcular olduğu için yıllık ücretleri otomatikman düşer..Ama bizi bazıları katar gibi gördüğünden bu paraları istiyorlar..

Drogba 4 milyona gelirse başımın üstünde yeri var...

Ama Forlan mümkünse gelmesin..

İkisi arasındaki fark fiziksel kalitedir..Forlan daha yumuşak bir oyuncu olduğundan her ilerleyen yaşta verimi düşer.

Drogba her türlü katkı verir..Acaba dedirttirmez..

Forlanı tek forvet yazarsınız,ondan sonra o kadar kaliteli oyuncular var neden başarısız oluyoruz demeye başlarsınız..

Ama Drogba tek forvetinde,çift forvetinde kralını oynar..

Plan program olmadığı Drogbanın alternatifinin Forlan olduğundan belli..

Herkes forlan ve Reyes in,Ulfalaji out demiş...

Bende diyorum ki ulfalajinin diğer iki oyuncuya göre katkı sağlması daha olası diyorum.

bu ne ya daha belli olmadan Son dakika diyorlar

sonra elleinde patlar :(

ama doğruysa :D:D

Klubun finansal gercekleriyle bagdasmayan hamleler her yonetimin ileriye biraktigi enkazin bir parcasi oluyor. Para harcanmali , harcanmazsa , bu kez de gelirler dustugu icin harcanmayandan cok daha fazla kazanilamayan para gercegi olusuyor.

Ancak dogru harcamak ve duses atmak lazim .

35-36?

Yine diyorum Forlan 2 sene oynar, ama okadar para verecen, degermi? Sadece 2 sene?

Futbol takımının durumu kötü; bu yüzden ne yaşına, ne başına bakılmadan tecrübeli,işi iyi bilen oyuncularla, kısa sürede belirli bir başarı yakalanılması zorunlu...

Bulunduğumuz konumdan çıktıktan sonra daha düzenli bir yapılanma yapılır.Fakat şimdi zaman kaybına tahammülümüz yok...Risk alma lüksümüz yok...

reyes gelsin kilotla gece 12´de sokaklarda kosarim...

forlan gelsin ciplak ögle 12´de sokaklarda kosarim...

ikiside gelirse travesti olup gece taksimde gezerim...

daha neler neler yaparim ah ah bi gelseler...

tövbe eüizibinna.

Bu arada Avatar-Entry uyumu der, kacarim. :ays:

reyes gelsin kilotla gece 12´de sokaklarda kosarim...

forlan gelsin ciplak ögle 12´de sokaklarda kosarim...

ikiside gelirse travesti olup gece taksimde gezerim...

daha neler neler yaparim ah ah bi gelseler...

tövbe tövbe

tövbe estafurullah Murat Kalaycı taksim de harcanıcan bu gidisle.

Söz söylendi espri yapıldı,üstünden gün geçti,tekrar ısıtmayalım bence.Kırıcı olmamak lazım Murat Durgun turnayı gözündne vurdu zaten,ikincil,üçüncül,dördüncül olmaya gerek yok.

Aşırı maliyetli ve bence o maliyete göre az verim alınacak birisi.Aman diyorum

Forlan bitik bir oyuncudur. Hagi gibi fiziken hala diri fakat mentalen dibe vurmus bir oyuncuda degil. Fizik olarak Forlan'ın bittigi bu sezon tasdiklendi. Hollanda macında bu cok net görüldü.

Forlan bitik bir oyuncudur. Hagi gibi fiziken hala diri fakat mentalen dibe vurmus bir oyuncuda degil. Fizik olarak Forlan'ın bittigi bu sezon tasdiklendi. Hollanda macında bu cok net görüldü.

Aynen öyle.Drogba gelse çok katkı sağlar ama Forlan için öyle düşünmüyorum

Hem pahalı hem yaşlı hem de kariyerinde inişe geçmiş bir oyuncu. Kesinlikle istemiyorum.

Geri
Üst Alt