# Diego Forlan

Cevap: # Diego Forlan

Forlan bitik bir oyuncudur. Hagi gibi fiziken hala diri fakat mentalen dibe vurmus bir oyuncuda degil. Fizik olarak Forlan'ın bittigi bu sezon tasdiklendi. Hollanda macında bu cok net görüldü.

üfffffffff :sopa: kimi getirseler yaranırlar zatı şahanelerine acaba...a aacayip milletiz vesselam..

Bitik(!) Forlan´ın adı 2 ay önce Barcelona,Tottenham gibi takımlarla geçiyordu.

Ne demistik dun :

sask.png

Tekrar hayirli olsun :D

Forma almayi dusunmuyordum ama artik farz oldu :)

Gecen sezondaki performans dusuklugunu ondan onceki sezon DK ve 67 mac oynamasina bagliyorum.

Gecen sezondaki performans dusuklugunu ondan onceki sezon DK ve 67 mac oynamasina bagliyorum.

Hocam bu Mesut Özil, Xavi, İniesta, Pique falan da oynadı bu Dünya Kupasını. Onun problemi kişiselmiş, atletico forumlarında öyle konuşuluyor. Umarım çözmüştür özel hayatındaki problemleri, son senesinde kötü oynamış bir oyuncu kariyerinin son döneminde para için Türkiye'ye geliyor. Her türlü riskli transfer. Futbolculuğuna laf yok. Misi, Lincoln, Elano geldiğinde de forum çıldırmıştı hiçbirinden faydalanamadık. Herşeyin hayırlısı olsun.. 2 kere altın ayakkabıyı almış bir oyuncu, gerçek Forlan'ı izlersek 30 golün altına düşmez, genelde o civarda atıyor adam.. :)

forlana b.k atanlar eminim ki kuşlar forlanı alsaydı "adamlar forlanı aldı biz halaaa......." cümleleri kurarlardı..

Hagi'den sonra gelmiş bu ülkeye en büyük oyuncu.Yalansa yalan deyin.Elim ayağım titriyor, allahını seven üstüme toprak atsın.

Forlan reis formanı alıcam olum senin

Bu arada modlar lütfen şu transfer nöbetine girememe yasağımı kaldırın sabahki osman muhabbeti yüzünden giremiyorum ve şansıma da bugün transfer şov yaptık ve ben oraya yazamıyorum ve bu durum bana o kadar çok koydu ki.lütfen affedin modlar beni

Bir Drogba olmasa da beğendiğim bir oyuncudur kalitelidir iyi transfer alındıysa Hayırlı Olsun.

Hayırlı olsun.Umarım bu sezon oynadığı gibi oynamaz,dünya kupasındaki gibi oynar

uzaktan en az 3 şut çekse bir maçta bu ligdeki kaleciler en az birini yer bi kere.bu özelliği bile forlanın gelişine sevinmeniz gerekmesine yetmeli

vazgeçtim beyler forlan kazmanın teki:D:D

[video=youtube;6_A6QHdWcXg]https://www.youtube.com/watch?v=6_A6QHdWcXg[/video]

videonun altındaki yoruma gell

"welcome to bjk"

:asd::asd::asd:

Desenize frikikten bol bol gol atacaz bu sen.

Aynen he baya frikikcimiz oldu

reyes,forlan,arda atarsa atar,selçuk vay be frikik golü görmeyi özledim şu takımda hagi den sonra çok sayılı frikik golümüz oldu onlar da dandik gollerdi zaten.bu sene baya şık frikik golleri izleyebiliriz

Geri
Üst Alt