# Diego Forlan

Cevap: # Diego Forlan

Forlan'ı almayalım.

Adebayor gibi bir alternatif varken özellikle.

Adebayor, Diego ve bir de sağ açık alalım.

Ondan sonra transfer bütçemiz kalırsa oturur bohça gibi delikli defansımızın neresini yamayacağız diye düşünürüz.

Forlan dediğimiz adam geberik Adebayoru sırtında taşır gol atar.31 yaşında ama Copa Americada gördüğümüz kadarıyla hala çevik ve güçlü.

Forlan ile Adebayor'u karşılaştırmak hatadır.Forlan çok yönlü bir oyuncudur ve şu haliyle Adebayor'dan çok daha iyi iş yapar.

Yeni forvetimiz Forlan olacak gibime geliyor nedense. Hatta 3-4 güne açıklanır diyip medyumlukta yapmış olayım :)

Çok gerek var aslında da bizi Katar takımı gibi görüyorsa işimiz olmaz.

Top oynamaya ve Galatasaray'ın ağırlığını anlayarak gelecekse buyursun,çok işimize yarar.

Muslera ve Melo'nun gelisi fikrini degistermesine etken olabilir. Adama kin gutmeye gerek yok bence.

Yok abi ben kin gütmüyorum ama ne koparsam kardır mantığıyla yaklaşıyorsa eğer uzak duralım kendisinden diyorum.Zaten o türlü bir adamdan bize hayır geleceğini de pek sanmıyorum.Ama dediğim gibi "eğer" öyle görüyorsa....Yoksa Forlan'ı ben en başından beri takımda görmeyi istiyorum.Sadece futbolculuğu değil karakteri de sağlam,örnek bir adam.

Adam atıyor :) Bize gelse en kötü senede 20 gol bankosu var.

gelmek için yeni gelin gibi naz yapan adam sahada da yeni gelin gibi kıvırttıkca kıvırtır

lincoln faciasını unutmuş değiliz adamı deplasmana götürmek için zorla gönlünü aldıklarını hakan şükür anlatıyordu.

ben birde şunu anlamıyorum dünya devi realin nuri ve Coentrao dışında bu yıl dikkat çeken trasnferi yok biz hala miladı dolmak üzere yıldızlarla uğraşıyoruz nasıl geleceğin takımını kuracağız biz bu zihniyetle aklım almıyor italyan zihniyeti işte.

beşiktaşın kadrosunu zaman makinasına koyup 5 sene önceye yollasan herkes ağzı açık bakardı ama futbolda işler geçmişe bakarak yürümüyor önüne bakacaksın.

son roportajinda " beni atletico madrid'de istemeyenlerin sayisi, isteyenlerden fazla" demis

Ben hâlâ en büyük aday gözüyle bakıyorum

[video=youtube;fzNB5LVEq9s]https://www.youtube.com/watch?v=fzNB5LVEq9s[/video]

Forlan transferinin tek artısı 2 futbolcu almış olucaz.

Baros sakatlık yaşamazsa forvet arkası oynatırız. Baros sakatlık yaşarsa Forvet oynatırız.

Ama maliyeti sanırım zaten 2 futbolcu transfer etmiş kadar yük getirecek klübe.

Ama bu yaştaki bir oyuncunun Türkiye Ligi'nde darbeye bağlı sakatlıklar nedeniyle verimsiz bir sezon geçirmesi bence kuvvetle muhtemel.

Forlan işini Terim yalanladı.. Eboue'yi doğruladı.. Diarra'yıda doğruladı ancak maliyeti yüksek dedi ;)

Ben Eboue yerine Forlan'in alinmasinin taraftariyim (eger para durumu ikisin den birini secmeyi gerektiriyor sa). Zannerdersem Fanatik'de Unal Aysal da benzeri bir yorum yapmis. Umarim dogru degildir ve ikisinide aliriz. Copa America'yi seyrettim, Forlan'in performansi gayet iyi idi. Bize stada taraftar cekmek acisindan cok faydasi olur.

Ote taraftan , Premier lig den Tottenham, da Forlan icin bugun itibari ile girisimlerde bulunmaya baslamis. Alacak isek elimizi cabuk tutmamiz gerekiyor.

Yanliz maas olarak Atletico da kazandigindan daha az onermisler. (ne akla hizmet ise). Yani hala bizim sansimiz daha cok olabilir. Forlan'in amaci kupa kazanabilecegi bir takima gitmek imis. Yani Aslantepe tam yeri. :)

Tottenham look to offer Diego Forlan new lease of life

FORLAN'DAN GALATASARAY TRANSFERİNE KAÇAMAK YANIT

Diego Forlan ise Galatasaray'dan 15 milyon Avro'ya Galatasaray'a gidiyormuşsun, doğru mu sorusunu"iyi paraymış düşünmek lazım" esprisiyle yanıtladı. Israrlı Galatasaray'a gidiyor musun soruları üzerine "çok baskı yapıyorsunuz, bir şey söylüyorum sonra her yerde çıkıyor" diye yanıtladı. Bunun üzerine "Yani gitmiyorsun o zaman" yorumuna ise "Bilmiyorum, hayır, sonra bakacağız" diyerek kaçamak yanıt verdi.

Kaynak: DHA

Forlan dünyanın en iyi santraforlarından biridir.Gelirse güzel olur.

Diego Forlan soruları yanıtladı

Geçtiğimiz günlerde Copa America da şampiyonluk yaşayan ve finalde 2 gole imza atan yıldız forvet kutlama gecesinde muhabirlerin sorularını yanıtladı.

İşte ilgimi çeken diyalog :)

Muhabir : 15 milyon euro ya Galatasaray'a transfer olacakmışsın doğru mu ?

Forlan : Bilmem iyi paraymış

Muhabir : Peki Galatasaray'a transfer olmak istiyor musun ?

Forlan : Bilmiyorum bakıcaz.

şeklinde yanıtladı :)

Geri
Üst Alt