Diego İsyan Etti: "Sneijder oynuyor ben bekliyorum"

Barcaya bir gol attı diye efsane yaptılar Diego' yu. Bu golle piyasa yaptı ama Dieogo eski günlerinden artık çok uzak. Birde Sniejderle kıyaslamıyorlar mı gülüyorum resmen.

Diego ile Sniejder kıyası çok saçma ve alakasız. Her ikisinin CV' sine, oyuna olan katkısına, playmaker rolündeki başarısına, takım içi oyununa ve piyasasına bakan biri bunun saçma olduğunu anlar zaten.

GT-I9300 Tapatalk

Koçum Diego. Sen gelmeden önce Türk Gazetelerindeki bu haberleri okuyacaktın. Öyle gelecektin Fenere.

Miroslav Stoch: ”Şampiyonlar Liginde oynamak için Fenerbahçe’yi seçtim”

Bruno Alves: "Şampiyonlar liginde başarılar yakalamaya geldim"

Mehmet Topal : “Hedef Şampiyonlar Ligi Finali”

Sneijder'in o 2 muazzam golünü stadda canlı olarak izlemek herkese nasip olmaz Diego efendi şanslısın hadi:D:D

Sneijder ile kendini bir tutuyor garibimm

images

fenerbahceli-diego-ribas-biyik-birakti-6374034_955_m.jpg

tipten bile anlayabilirsiniz durumunu ne kadar kötüye gitmiş.. fener her adamın değerini x/10 yapar...

Adam Juve de kazik çikmis sonra da Atletico'nun yedek oyuncusu olmus.

Simdik sadece para için sike ligin en sike takimda top oynuyor.

Dünya Kupasi final ve CL final oynayan adamla kiyasliyor kendisini.

Inanilacak gibi degil. :D

Haber muhtemelen yalan ama yorum yaparsak eğer , adam kendini Sneijder ile kıyaslamamış takımlardaki mevki üzerinden konuşmuş ve haklıda ,

ne diyonuz allahınızı seversiniz
diegonun kalitesine laf edilecek bir konu değil bu
adam haklı

Yetenek olarak haklı olabilirsin ama Diego her zaman yeteneklerine ihanet eden biri olmuştur... Ve Werder Bremen'den sonra o zamana kadar yaptığı isim sayesinde hala adından sözedilmektedir..

2side hemen hemen aynı yaştalar.. Aynı dönemlerde parladılar biri Real Madrid, İnter, Ajax, Galatasaray'da oynadı.. Diğerinin oynadığı en iyi takım A.Madrid onda da genelde yedekti.. Biri Milli Takımda 109 kez oynamış diğeri 33 kez..Sadece yetenekle büyük topçu olunsaydı...

Yetenek olarak haklı olabilirsin ama Diego her zaman yeteneklerine ihanet eden biri olmuştur... Ve Werder Bremen'den sonra o zamana kadar yaptığı isim sayesinde hala adından sözedilmektedir..

2side hemen hemen aynı yaştalar.. Aynı dönemlerde parladılar biri Real Madrid, İnter, Ajax, Galatasaray'da oynadı.. Diğerinin oynadığı en iyi takım A.Madrid onda da genelde yedekti.. Biri Milli Takımda 109 kez oynamış diğeri 33 kez..Sadece yetenekle büyük topçu olunsaydı...

haklısın da bazıları bjkyi ezdiği gibi diegoyu da ezmiş
işte bunlar hep kompleks

Sneijder seni havada karada ucurur.Sen ne diyon Diego.Guiza gibi senide harciyacaklar ahahaha :troll:

Geri
Üst Alt