Diego Mutsuz İddiası

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Brezilya basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe'li Diego Ribas, sarı lacivertlilerde huzursuz günler geçiriyor.

101380.jpg

Mersin İdman Yurdu maçına yine yedek kulübesinde başladığı belirtilen Diego'nun oyuna sonradan girmekten sıkıldığı aktarılırken maçta Brezilyalı oyuncunun takımı adına bir penaltı kazandırdığı ancak bu penaltı atışının takım içinde sorun olduğu iddia edildi.

Oyuncuların penaltı atışı sırasında Diego'nun penaltıyı atmasına karşı çıktığı belirten açıklamada, taraftarların isteği sonrası Brezilyalı oyuncunun penaltıyı attığını ancak bu atışı gole çeviremediği belirtildi.

İddiaya göre oyuncunun Fenerbahçe'de forma şansı bulamamasının kendisini huzursuz ettiğine dikkat çekilirken oyuncu için bazı Brezilya kulüplerinin transfer için pusuda olduğu aktarıldı.

TRT Spor

Sniejder olsaydı, 50 tane haber çıkmıştı, şimdi gazeteler klüp arıyordu kendisine.

Diego gibi adamlar her zaman el üstünde tutulmak ister, oynamak ister. Mutsuz olduğu kesinlikle doğrudur.

GT-I9300 Tapatalk

Fenere olduğunda : " ..... iddiası"
Galatasaray'a olduğunda : " ...... kesinlikle gidiyor, bitti, çok kötü, vah vah yazık sonu geldi eyvah eyvah"

Siz benim dikkat çektiğim konuya bakmadınız sanırım;

NTVSpor'da gördüm haberi ilk. Oradan alıntı yapacaktım ancak oradaki bir cümle NTVSpor'un zihniyetini ortaya koyuyordu;

"İtalyan spor gazetesi Corriere dello Sport, Galatasaray'ın, Podolski için son anda devrede olduğunu ve yıldız oyuncuyu kıl payı elinden kaçırdığını da kaydetti. "

Halbuki haberin orjinalinde Galatasaray adı bile geçmiyor...

bjk bence şu an alnı secdeden kalkmıyordur iyikı fener bizim elimizden bunu kaptı diye şükür ediyorlardır :D

Hadi ordan canim. Adam ne güzel ZTK da cosuyor. Nerden cikariyorsunuz böyle haberleri :)

Geri
Üst Alt