# Diego Ribas Da Cunha

Cevap: # Diego Ribas Da Cunha

Diego Muslulara benziyor. Bence Mus kutugune kayit ettirelim

Tek hatasıyla maç kaybettiren, Rijkaard'ı sabote ettiren kişiden bahsediyoruz. Bi de Cem Sultan olayı var.

İyi de takımın diğer oyuncuları Real Madrid kadrosu değil ki ne bekliyorsunuz bir adamdan önündeki top kaybediyor yanındaki kaçak güreşiyor kanat zaten kademe yapmıyor :S Cem Sultan olayında da bence Cem'in terbiyesizliği...

Genelde brezilyalılara ve klübüyle sorun yaşayan adamlara karşıyım ama nedense bu adamı cok istiyorum sanki bizde yneiden dogacak ve bir hagi olacakmış gibi his var içimde :)

Tarz olarak tam aradığımız adam.Alex,Misimovic gibi hantal adam değil,delici bir oyuncu lazım bize.

[video=youtube;mPCZVP3zUls]https://www.youtube.com/watch?v=mPCZVP3zUls&feature=related[/video]

Bence müthiş bir oyuncu.Keşke gelse,en az Drogba kadar sevinirim.

Harika oyuncu zeki çevik falan ama bir Lincoln olayını daha kaldıramaz bu taraftar..

diego en cok gelmesini istedigim oyuncu. bizde efsane olur.

Diego tam bir problem çocuk aslında ama gayet iyi bir oyuncu. Misimovic tarzı bir oyun kurucu değildir. Oldukça dinamiktir, çok fazla koşar. Stil olarak oldukça farklılar Misimovic'le. Bu sebeple "Misimovic'ten farkı olmaz" tarzı yorumlar, boş yorumlardır.

hayret ilk defa bir yorumunu begendim helal olsun:)

Bu adam daha cok genc, buraya yatmaya gelmez heralde. Kendini kanitlamak ister.

Buna n'oldu. Hani geliyordu.

Gözlerimizin pasını siliyordu ?

Bize en çok lazım olan adam bu aslında

Bakıyorumda herkes forvet faslında...

Diego akıllı olsun,Ronaldinho gelicek.

Reis iş yapar breziyadan kesin bir transfer bekliyorum ama bu mu olur orasını bılemem

Bu adam gelirse çift forvet oynayamayız, Arda var cunku. Çift forvet mi yoksa Diego + forvet mi? bence çift forvet

Geri
Üst Alt