# Diego Ribas Da Cunha

Cevap: # Diego Ribas Da Cunha

Sorunlu sorunsuzunu gectim de bence bu kadar parana verene kadar cidden bu parayla Inler ve M.Ekiciyi alsak daha iyi olur sanirim, üstüne savunmaya bi de yabanci takviyesi hakkimiz kalir.

Cana (olursa kallström)

selcuk-Inler

M.ekici

4 tane pasör+uzaktan bombaci(Kallström olursa eger).

Kanatsiz gibi gözüküyoruz ama biz zaten kanatli oynarken bile kanatsisiz aslinda. Bindiren bi sabri ve solda da çaglar'in yerine bindiren bi yabanci sol bekle cözülür gibime geliyor. Yil oldu Galatasaray'in ortadan pas yaparak girip gol attigini gormeyeli.

Düğüm noktası, ama her durumda değil soyma olasılıkla içerik olmalıdır. Görünüşe göre 9.000.000 € Diego, 3 milyon eskiden düşünüldüğünden daha fazla kazanmak için. Oldukça o Galatasaray neden olması mümkündür devreye giriyor. Türk tarihi, kulüp ve şimdi bir hayal kırıklığı ile sekizinci sırada sezonu tamamladı büyük yatırımlar planlıyor.

tmm sagol anladigima gore ilgileniyoruz :D

Galatasaray'ın büyük yatırımlar yaptığından ve oyuncaya yüksek para verdiği için ön planda olabileceğinden bahsedilmiş..

Alalım bu çocuğu ya çok yetenekli. Biz 10 numarasız yapamıyoruz.

Sorunlu falan olsa da ben olsam bu transferi gerçekleştirmek için elimden geleni yapardım. 25 yaşında falan henüz bu adam ve Werder yıllarındaki gibi oynarsa rahatlıkla takımı 2-3 seviye yükseltir.

Geliyormu beyler? Haber varmi babasindan ? Bu adami alamazsak Fenerbahce 2 sene sonra alir.

umarım gelmez bedavaya verselerde istemem artık topu ayagına atalım ne yaparsa yapsın 10 numara dönemi bitti.hala basını kuma gömenler var bunu görmemek için ..sorunlu,kırılgan,motivasyonu düşük brezilyalı...uzak dur!!

umarım gelmez bedavaya verselerde istemem artık topu ayagına atalım ne yaparsa yapsın 10 numara dönemi bitti.hala basını kuma gömenler var bunu görmemek için ..sorunlu,kırılgan,motivasyonu düşük brezilyalı...uzak dur!!

10 numara dönemi bitti mi ?

dönem dönem mi oynanıyo futbol ?

yakında 1 numara dönemi biterse kalecisiz çıkacak heralde takımlar.

Beyinsiz insanın beyinsizce davranışlar sergileyeceği gibi, beyinsiz takımda beyinsizce futbol sergiler .NOKUTA.

Ne 10 numara dönemi bitmesi yahu saçmalamayın.

Gelecek ya totemlerim getirecek seni bu takıma :o

Seni sorunlu görenlere gelirse şayet en güzel cevabı kendisi verecek zaten :)

Fatih Terim'in bir 10 numara tercihinin olacağını düşünüyorum. Bu Diego'mu olur bilmem.

10 numara devri dünyada bitmiş olabilir ama türkiyede bitmedi bitmezde .

bknz: alex

keşke misi ve keita olsydı. ah adnan polat ah herkesi yedi ve gitti.

Süper Lig'de 10 numara bitmez ama Avrupa'da bir kişi eksik oynarsın 10 numaran varsa. Bunu görmek için Aceto olmaya ihtiyaç yok. Bu sezon Aykut Kocaman'ın skoru korumak istediği zamanlarda Alex'i uç forvet yapmasının bir anlamı olmalı.

10m euroya bonserisini alabilir miyiz?

10 milyon'a alınır Diego çünkü baya bir sorunlar yaşadı. Gelse kulübün gözdesi olacağınıda biliyor, taraftarın sevgilisi falan. Yani Galatasaray Diego'yu isterse alır. Bana sorarsanız şu an daha iyi bize uygun bir oyun kurucuda yok zaten.

Drogba gelirse Baroşla takas veya Baroş + para olarak bir teklif yapabiliriz.

Geri
Üst Alt