# Diego Ribas Da Cunha

Cevap: Diego:"Galatasaray'dan teklif aldım."

Diego yerine Arshavini tercih ederim.

Alınması gereken yegane adam.Tam bir takım oyuncusu.Kaçırılmamalı.

Baros'u kral yapar.Gel be adam.

Misimovic içinde tam aradığımız adam diyorduk neyse oruç ağız girmim küfüre modern futbolda 10 numara pozisyonu yok artık bize hagi den sonra 10 numara yaramadım verdiğmiz paralara yazık oldu bence türk orta saha ve defansa yabancı stoper almalıyız

İnşallah gelir !!!

[video=youtube;jDhLqHrGf-E]https://www.youtube.com/watch?v=jDhLqHrGf-E[/video]

Bilmem artik...Misimovic aldik bos oldu, Diegoda oyle gibi gelir bence.

Diego klasik 10 numara değilki. Oldukça hareketli bir adam, Selçuk - Melo - Diego üçlüsü çok iyi bir orta saha hattı oluşturabilir.

Sadece frikikten bile kaç maç kazandırır bize kim bilir..

Muhteşem olur. :akansular:

Napcaz bu sorunlu adamı , ayrıca bu haberi sabah gazetesi yapmış geçiniz abi YALANDIR.

En fazla Melo kadar olur ki o kadar bile olmaz yıllık ücreti.

Diego'yu almak gibi bir hata yapmayız umarım, hele sütten ağzımız yanmışken..

sütten ağzımız yandı dememeliyiz bence sütleri yakan bizdik yanlış hoca ve taktik seçimlerinden dolayı.

Lincoln'ün Skibbe döneminde neler yaptığını biliyoruz Bülent geldi bitirdi. Hagi de Misimovic'i bitirdi. Uefa kadromuzdaki bu 2 hoca da tecrübesiz ve malesef kompleksli kişiler olduğu icin yıldız oyuncuları yönetemediler

6 milyon euro eline geçmesi için 10 milyon eurodan fazla maaş alması lazım İtalya'da. 6 milyon euro maaşı ise o paranın da 3.5 milyon eurosu falan geçer eline ki biz o parayı verebiliriz.

Diego coşabilir bence lincoln'un doğru teknik direktörle neler yaptığını hatırlayın.Hagi daha misimovic'i oynatmadan bir kalemde silmişti ve şimdi orta sahada oynayacakları adamlar ile Diego kral olur bence ve stili çok farklı ve çok güzel bence gelsin eğer imkan varsa bu transfer için ama bence atletico'ya gidecek

6 milyon euro eline geçmesi için 10 milyon eurodan fazla maaş alması lazım İtalya'da. 6 milyon euro maaşı ise o paranın da 3.5 milyon eurosu falan geçer eline ki biz o parayı verebiliriz.

Diego Almanya'da.6 milyon net alıyor yanılmıyorsam.

Geri
Üst Alt