# Diego Ribas Da Cunha

Cevap: Diego: "Galatasaray'dan teklif aldım"

Yilda 4,5 aliyormus. Kalsin !

Yalan söylüyorsun.

dıego gelmesın dıye yorumlar var ayıp ya su an dieggo gibi bir futbolcu bize ilac gibi elir

Disiplinsiz düzensiz hayatı olmasa tam aradığımız isim. Arda'dan sonra yaratıcı özellikte bir oyuncuya daha ihtiyacımız var.

Juve taraftarına illallah dedirtmis bir oyuncu. Bilemiyorum..

keşke gelse. takıldı herkes özel haytına. sanki adamın kankasısınız.

hocam Diego asıl 4-3-3 de oynayamaz :) 4-3-3 orta sahasında 10 numaraya yer yok çünkü çift yönlü olmalılar, Diego ve diğer 10 numaralar bu sistemlerde başarılı olur 4-2-3-1 , 4-3-1-2, 4-1-2-1-2 ( liberolu 4-4-2 ), 4-4-1-1

Barça 4-3-3'ünden bahsetmiyorum 4-2-1-3 gibi bir düzenden bahsediyorum,Skibbe dönemindeki düzen yani.Diego'nun arkasında Hasabe ve Josue oynuyordu misal Wolfsburg'ta.

keşke gelse. takıldı herkes özel haytına. sanki adamın kankasısınız.

Kanka olmakla falan ne alakası var ki ? Türkiye'de futbol oynuyorsan özel hayatın düzgün olmak zorunda. Hem Türkiye'de oynuyorsun hemde yabancısın vay haline. Şuan sorunsuz bir şekilde bize yarar sağlayabilecek oyunculara ihtiyacımız var. Ne kadar özellikli bir oyuncu olursa olsun, her taraftarın kafasında ? işareti oluşturur. Acaba mı demeyen yoktur.

O mevkide o paraya çok daha iyi isimler alınabilir..

Gidersin Lyon'dan Ederson'u alırsın..

Çok daha faydalı olur artı..

Haberin doğruluğu tartışılır.Boşuna heyecan yapmayayım.:Z2: Ama alabilirsek Diego'yu mükemmel olur.

futboluculuguna birsey diyemem, ama Diego sorunlu bir adam. Bence hic iyi bir transfer olmaz.

Kanka olmakla falan ne alakası var ki ? Türkiye'de futbol oynuyorsan özel hayatın düzgün olmak zorunda. Hem Türkiye'de oynuyorsun hemde yabancısın vay haline. Şuan sorunsuz bir şekilde bize yarar sağlayabilecek oyunculara ihtiyacımız var. Ne kadar özellikli bir oyuncu olursa olsun, her taraftarın kafasında ? işareti oluşturur. Acaba mı demeyen yoktur.
kazım sorunlunun önde gideni. meloda sorunlu bir adam. ibrahimovicte sorunlu bir herif. bunu hoca halledecek. diego okadarda abartılcak kadarda sorunlu degil. wolfsburgta hoca kadroya almadıgı icin sinirlendi gitti. hocada daha cok suc var. magathında sorunsuz oldugu söylenemez

Oyuncu saha içinde takımına katkısını yapıyorsa gitsin gecenin gec saatlerine kadar eğlensin bu bizi ilgilendirmez.

Maçlar barda oynanmıyor ne de olsa.

Geri
Üst Alt