# Diego Ribas Da Cunha

Cevap: Diego: "Galatasaray'dan teklif aldım"

ederson diegonun yaninda esamesi okunmaz.bana göre :)

yillardir werderde oynadida sorun yoktu simdimi sorunlu oldu? ozaman miside sorunluydu :)

kazım sorunlunun önde gideni. meloda sorunlu bir adam. ibrahimovicte sorunlu bir herif. bunu hoca halledecek. diego okadarda abartılcak kadarda sorunlu degil. wolfsburgta hoca kadroya almadıgı icin sinirlendi gitti. hocada daha cok suc var. magathında sorunsuz oldugu söylenemez

Kazım'ı sorunlu yapan bence Fenerbahçe'ydi. Ayrıldı sorun falan bitti :) Gayet beğeniyorum. İş tabiki hocada bitiyor. Ama karnesi böyle olan bir oyuncuyu Fatih hoca ister mi bu sorumluluğu alır mı ? Orası tartışılır.

Bu adama sorunlu diyenleri anlamıyorum. Maç günü takımının bulunduğu oteli terketmişti. Bundan başka takımlarda yarattığı bir olay var mı? Bu takıma Felipe Melo geldi ve hepimiz ilk performansından dolayı kendisinden çok umutluyuz. Melo transferine sorunlu diye pek sıcak bakmadığımı da söyleyeyim. Umarım hepimizi yanıltacak. Bu takıma yaratıcı futbolcular lazım. Diego çok doğru bir hamle olur. Ayrıca stadyuma seyirci getirmek için de çok nokta bir transfer..

Gelirse güzel olur.

Adamin Twitter'i yok, yalan haber.

Gelmez gelirse burda kral olur.

bu adam ve buna benzer adamlar bizim ligte oyunyamaz misimovic elano orengi cok yumusak kalir bizim lige melo ujfalusi lugano gibi oyuncular lazim

bu adam senelik 10 milyon € istiyor wolfsburg'dan (bild haberi) eger buradaki ve almanyadaki vergileri karsilastirirsak buarada yinede en az 5-6 milyon vermek zorundayiz. kiralik bi futbolcu iicin 5 milyon bence fazla olur

Son dönemlerde 10 numara ve kreatif diye düşünüp aldığımız her oyuncuda gerek oyuncudan gerek takımdan dolayı sorun yaşadık özellikle Almanya'dan gelenlerle bknz: Lincoln, Misimovic keza onun dışında Elano bu adamlar gelmeden önce hep "ulan keşke gelse ne kral adam, bizi uçurur" yorumları yapsamda içimden sonuç ortada o yüzden artık pek sıcak bakamıyorum bu 10 numara transferlerine.

Diego'nun basa bela ve ikinci Felipe vakası olacagını bile bile asla hayır demem. Ama Aquiliani'yi bin kere tercih ederim.

12 milyon avro rahat eder benim gozumde gelse kral olur burda hizli atik 10 numaralara bayiliyorum.

Elano,Misimovicden sonra korku filmi gibi olur.

Valla o ikisinden sonra korku filmi olmaz asıl o zaman bu adamı almalıymışız deriz abartmayalım adam istemediği bi transferin ardından böyle sorunlu bi profil çizmeye başladı oynadığı maçları izlerseniz hep istekli hep birşeyler yapmaya çalışıyor diego elano gibi saha içinde uyumuyor yada misimoviç gibi sabit oynamıyor.

Reis gelsin de ameleler topçu görsün.

Hollanda liginde oynayabilir ancak..

Geri
Üst Alt