# Diego Ribas Da Cunha

Cevap: Diego: "Galatasaray'dan teklif aldım"

Eksikliğini hissettiğimiz oyuncu profiline tam uyuyor ama verimli olup olmayacağı soru işareti

Lincoln - Misimovic - Diego

hepsi efsane olabilecek oyuncular(di) diegoyuda harcariz merak etmeyin :D

Diego'nun potansiyeli = Misimovic + Lincoln

Aslında Diego/Misi/Lincoln/Elano tarzı oyuncular bu orta sahayla bize katkı verebilir. Önceden Barıs-Ayhan-Sarp gibi oyuncularla oynadıkları için topa soğuk kalıyorlardı, verim veremiyorlardı. Şimdi Selçuk ve Melo gibi geriye oynamayı akıllarından bile gecirmeyen oyuncularla efsane bile olurlar. Ben gündemde ki Diego'ya sırf bu yüzden hayır demem.

Diego sorunlu adam da değil.Magath ile uzlaşmak zor.Kariyerinde vukuatı yok. Tam bir takım oyuncusu.

Elano'yu göndermeyecektik dayı. Şimdi bi de 2 yıl Diego'yla uğraş dur.

Şimdiye Elano'yu pişirmiştik. Fatih Hoca güzel yahni yapardı Elano'dan.

Zaten Fatih hocanın takımında kimse sorun çıkartamazda ben faydalı olacağını düşünmüyorum çünkü fizik gücü çok önemli abi..

Diego'nun bilmiyorum son durumunu fakat bu yaşta bu yetenekte adam tutunamıyorsa Almanya liginde ki onlar topa sert bir futbol yapısı içindeler adam biçtiklerini görmedim..

Endişelendiriyor..

Elano'yu göndermeyecektik dayı. Şimdi bi de 2 yıl Diego'yla uğraş dur.

Şimdiye Elano'yu pişirmiştik. Fatih Hoca güzel yahni yapardı Elano'dan.

Yemin ediyorum bam ile oynatıp adamı postaladık.Şu takımlık adamdı.Ama Diego da iki gömlek üstündür Elano'dan.Geriye gelir top alır, duran topları heyacan yaratır, frikikleri enfestir. Tam ihtiyaç olan adam. Patlama ihtimali yok.

Cevap: # Diego Ribas Da Cunha

Her transferin patlama ihtimali vardır bu Messi de olsa Ronaldo da olsa geçerli. İbrahimoviç Barça'da ki performansını genç bir isim olarak sergilese ne o paralar ederdi ne Milan'a gidebilirdi örneğin. Ayrıca Elano karakter olarak çok sağlam bi tipti yedek kaldığı zaman yüz asmalar filan olmuyor değildi ama bu disiplinsizliğe vb. yol açmıyordu Diego'nun buraya gelirken nasıl baktığını ve hangi zihniyette olduğunu bilmek çok önemli performansı hakkında konuşabilmemiz için.

4-3-1-2 gibi bir sistem düşünüyorsa terim ve arda olayı doğruysa kendisi çok isabet bir transfer olur.

su takimda hem elano hem misimovic cuk diye otururdu simdi orta saha transferi aramiyor olurduk

keitayi unutuyoruz, reyes falan da istemezdik, ah ah, adnan polat batirdin guzelim takimi, neymis rijkaard istememis adami, sende hemen sattin, yerine serdar ozkani aldin

hadi geldi misimovici sebebsiz bir sekilde sildi, sende kovulacak bir hocayi bile bile sattin misiyi

al simdi ara dur iyi bir oyuncuyu

Misimovic değil de Elanoyla kıyaslarsak Elano daha üstündür Diego'dan orası net. Misimovic'in Diego'ya göre daha akıllı pasları var burasıda açık ama Misi Guti vari fazla koşmayan doğru yerde doğru zamanda ara paslarını veren bir oyuncu, Diego daha çok aktif koşan hareketli bir oyuncu, agresifliğide katarsak buna birde.. Yani aslında böyle bir oyuncuya bence ihtiyacımız var.. Sorununu tartışıp duruyorsunuz da her seferinde söylüyorum Diego egolu bir oyuncu ahım şahım bir sorunuda yok FT halleder onu. Gel be cunha toteme başlasam mı acaba tekrar :D

Misimovic değil de Elanoyla kıyaslarsak Elano daha üstündür Diego'dan orası net. Misimovic'in Diego'ya göre daha akıllı pasları var burasıda açık ama Misi Guti vari fazla koşmayan doğru yerde doğru zamanda ara paslarını veren bir oyuncu, Diego daha çok aktif koşan hareketli bir oyuncu, agresifliğide katarsak buna birde.. Yani aslında böyle bir oyuncuya bence ihtiyacımız var.. Sorununu tartışıp duruyorsunuz da her seferinde söylüyorum Diego egolu bir oyuncu ahım şahım bir sorunuda yok FT halleder onu. Gel be cunha toteme başlasam mı acaba tekrar :D

ne misimovic ne elano bence bizim istediğimiz 10 numara tipinde adamlar değildi,oyun sıkıştığında insiyatif alan,kendine alan yaratmasını bilen,takımı pozisyona sokan,spekteküler adamlar değillerdi,bu tipte 2 adam geldi bize biri tabiki hagi diğeride lincoln di,elano ve misimovic den hep taraftar bunları bekledi ama bu adamlar öle adamlar değillerdi,ama diego işte tamda bu dediklerimi yapabilecek kapasitede olan bi adam,bence şu anda ihtiyac duyduğumuz adamların belkide en başında geliyor,elano,misimovi,diego dan birini seç deseler hiç düşünmeden seçeceğim bi adam,geleceğine yüzde 1 bile ihtimal vermesemde umarım gelir,ki kimse onun istediği yıllık ücreti ona vermez,belkide takımında kalacak

Harbi ya bu Diego ne içmiş? Yıllık 10 m € nedir ya City de oynaması lazım ya da Messi ayarında olması lazım ikisinede sahip değil göründüğü kadarıyla mantıklı bir fiyat olsa neyse.

Geri
Üst Alt