Diego'ya İmza Parası Ödenmiş!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego'ya ödendiği iddia edilen miktar şaşkınlıkla karşılandı.

Fenerbahçe, bonservissiz olarak kadroya kattığı Diego'ya 5 milyon Euro imza parası ödedi. Bu ücretin yanı sıra 3,5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalanan Brezilyalı'ya 3 yıl sonunda toplamda 15.5 milyon Euro ücret ödenmiş olacak.

TurkFutbol.Com

kapta bunu belirtmemişlerdi sanırım. olay o olabilir.

çüş derler adama, biz drogba ya o kadar imza parası vermedik.

Bu transferde daha neler vardır neler.

Çok belli zaten bişeyler olduğu.

bence adam imza parasını alıp seneye başka yerde oynayacak.

İmza parası almıştır muhakkak ama kurumsal olarak fenerden almamış olabilir ;)

İmza parası alması normal da bunun için aldığı ücret çok yüksek. Zaten Diego gibi bir adamın Fenerbahçe gibi vizyondan yoksun, Avrupa'da yer almayan ve amatör, mafya kafasında yönetilen bir kulübe gelmesi için anca bu paralar lazım.

Ödenmesi anormal değil de kapta açıklanmaması anormal.Biz o saçma açıklamayı yapsak anında cezayı keserler.Maç başı primler dahil 3.5 ne la

Diego için Katar gibi bu transfer..

Ben paraları saymaktan top oynayacağını sanmıyorum.

zaten bilinen birşey olmaması imkansız... hatta daha da fazlası olduğuna inanıyorum... 3 senelik maaliyetinin 17-18e geldiğini düşünüyorum...

Paranın az yada çok olmasından ziyade imza parasının KAP ta belirtilmemesi, ama bunların için normal bir durum herşeyleri yalan dolan

Diego'nun gelmesi bence bizim işimize geldi..

Bir kere ortasahada ki sertlikleri azalacak..

Diego öyle adam kovalayan bir oyuncu da değil..

Atletico'da özveriliydi çünkü yarıştığı kulvarlar onu gaza getiriyordu ligde asla yırtmaz kendini..

Kaliteli oyuncu elbette faydalı olacak ama diğer oyuncular onun yerine de koşacak bu gerçek..

Asla ve asla Alex gibi bir etki beklemiyorum o adam başkaydı..

Onun golcülük yetileriyle Diego'nun ki bir değil..

İmza parasını " fenerbahçe " vermemişse KAP' a bildirilmemesi son derece normal !

Geri
Üst Alt