Diego'yu Manisa'ya Götürmüyorum Ulan!

Muhammed Mutlu

Tecrübeli Üye
azizyldrm_5.jpg

Aziz Yıldırım'dan Yobo'ya Diego resti

Diego Ribas'a lisans çıkarmak için uğraşan Fenerbahçe, Joseph Yobo ile anlaşmaya çalışıyor.

Elindeki yabancıları gönderemediği için Diego Ribas'a resmi lisans çıkaramayan Fenerbahçe'de dün gergin anlar yaşandı.

Brezilyalı 10 numarayı Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa Finali'ne yetiştirmek isteyen Başkanı Aziz Yıldırım ile Asbaşkan Mahmut Uslu dün Cristian Baroni ve Yobo'nun menajerleriyle pazarlık masasına oturdu. İki oyuncuya da sözleşme fesih teklif edildi. Brezilyalı oyuncunun menajeri oldukça ılımlı tavır sergiledi. Cristian ile yolların ayrılması konusunda prensipte anlaşma sağlandı.

Daha sonra Yobo'nun menajeriyle görüşmeler başladı. Ancak, fesih bedeli için kulüpten akıl almaz isteklerde bulunan Nijeryalı oyuncunun menajeri Aziz Yıldırım'ı adeta çılgına çevirdi: "Beni köşeye sıkıştırdığınızı zannediyorsunuz"diyen Yıldırım, menajerin restine restle karşılık verdi.

PLANINI DİEGO'SUZ YAP...

"Diego'yu Manisa'ya götürmeye mecbur olduğumuzu düşünüp ekstra talepler istiyorsunuz. Diego'yu Manisa'ya götürmüyorum ulan.." diyerek sözleşme şartlarını Yobo'nun menajerinin suratına fırlattı. Ardından İsmail Kartal'ı arayan Yıldırım yaşananları anlattı. Başkan, Kartal'a, "Planını Diego yokmuş gibi yap. Yobo gitmemek için ayak diretiyor. Görüşmelere devam ediyoruz"dedi. Önceki idmanlarda Diego'yu as takımda oynatan Kartal da dün Brezilyalı'yı yedeklerle oynattı. Ancak son kararın bugün Manisa'ya gitmeden verileceği belirtildi..

ver ulan adamların parasını ibiş.

Beter olun.Bu Aziz 2008'deki Chelsea maçından sonra artistlik yapıyordu yabancı sınırı kalksın diye.Şimdi 40 takla atıyor dursun diye.

b.bakanın pardon eski b.bakanın lan dediği ülkede ulanlar, falanlar normal. gavat aziz. pardon ben gavat demedim lavaş dicektim.

diego ilk geldiğinde fblilere göre

diego > sneijderdi

ahaha aklıma geldikçe gülerim :D

Lisans işi hikaye. Görürsünüz Diegonun lisansı maçtan önce çıkar. Akılları sıra taktik oyunu yapıyorlar. Her maç Gökhan Gönülün durumunun maç saatinde belli olması gibi bişey

Lisans işi hikaye. Görürsünüz Diegonun lisansı maçtan önce çıkar. Akılları sıra taktik oyunu yapıyorlar. Her maç Gökhan Gönülün durumunun maç saatinde belli olması gibi bişey

Bizim için Diego ile oynamaları çok çok daha iyi.Diego ile hep 4-3-1-2 oynadılar,böyle oynarlarsa kanat savunması haşat olur Fenerbahçe'nin...

Adamlar Galatasaray sıkıntıya girsin diye TFF ile işbirliği yapıp kural getirdiler, şimdi ufak ufak sıkıntılar başladı...Şeytani planlarınızda boğulmanız dileğiyle...

Hani Baroniyi göndermişlerdi , duruyormuş daha ,

Fener daha sıkışırsa yabancı kontenjanı artabilir yapar tüpçü !

Adamlar Galatasaray sıkıntıya girsin diye TFF ile işbirliği yapıp kural getirdiler, şimdi ufak ufak sıkıntılar başladı...Şeytani planlarınızda boğulmanız dileğiyle...

Hocam çok doğru , dahasıda var bu adamlar o kadar sığ görüşlü ve stratejik öngörüden yoksunki , at gözlüğüyle sadece bize zarar verme hedefiyle baktıkları dünyada öngörüsüzlükleri tavan yapıyor haliyle ,

Medya daki paralı köpekleri tersini aksettirsede bu sezon en büyük zararı bu ibişler görecek !

diegonun sıfatında yıldız futbolcu özelliği yok gözlerimi kapatıyorum diegoyu canlandırmaya çalışıyorum selçuk şahinle - hürriyet arasında gidip geliyorum..

ama sneijder robben öyle mi şak geliyor gözümün önüne bunun gibi bir çok örnek sayarım hatta alexi bile derim ama diegoyu diyemem.

Şikeciler isterse Diego'yu lisanssız oynatır, gerekirse 6 yabancıyla çıkarlar kimse de bir şey demez.

Geri
Üst Alt