Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

250 de fena değil şu piyasada çerez parası paket baya dolu

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tod un hangi paketli mantıklı arkadaşlar. Baktım tam anlamadım aylık diyor tek çekim diyor falan. Süperlig yeterli benim için bilgisi olan var mı. Bu iki paket arasındaki fark nedir

ba8c855e97d0492ff5f6399026ffd2c5.jpg
86441bc05f06c45987b4cb0141eeb877.jpg
soldaki "iki" sezonluk diyor - 2 senelik tahhüt gibi olmasın ? bakmadım ama.

ben memnunum sadece 2 konu var
1)Yabancı spikere dönemezsin EPL falan
2) daha önemli - TV den izleyenden 30 sn 1 dk arasında geç görürsün - livescorelar senden önce işler. Telefonda bildirim açıkças misal - gol haberi geldikten sonra görürsün golü genelde.

Lig henüz bitmedi.kampanyalı fiyatlarla teklifler başlamadı ancak bazı üyelere 250 tl civarı yenileme yaptırmışlar bilginiz olsun

Çok fazla fiyat demişler. Bana aylık ortalama 280 TL den 12 ay yenileyelim dediler kabul edeyim o zaman. Uydudan sporun yıldızı paketi.

bana yıldızın dolu paketini teklif etmişler sanırım ama ben sadece süper lig maçlarını ve f1 izliyorum ve aşırı fazla bulup kabul etmedim.

Aylık 160 liradan tüm kanalları açıp uzatma teklifi yaptılar kabul ettim

1 aydır arıyorlar aylık 600lerden başladı en son 400 mü ne dediler hepsini reddettim. En fazla vereceğim aylık 200-250 falan olur yoksa iptal edecem. (Uydu)

Bu arada geçen sene digiturk uydu bağlattım sporun yıldızı paketi(hepsi var en dolu paket). Peşin ödemeyle 1500 TL verdim aylık 125 TL yapıyor. Şimdi teklifleri aylık 400 falan

Tod'un smart tv performansını beğenmedim. Kutulu üyelik alma düşüncem var önümüzdeki sezondan itibaren. Bakalım kampanyalara ne olacak.

Geri
Üst Alt