Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim pakette ağustos ayında bitiyor, belki sana da yakında düşer kampanya ahbert, bana ilk TOD'dan bildirim geldi öyle fark ettim ben deteklif gözükmüyor bende bedava 199a balıklama atlarım
soldaki "iki" sezonluk diyor - 2 senelik tahhüt gibi olmasın ? bakmadım ama.Tod un hangi paketli mantıklı arkadaşlar. Baktım tam anlamadım aylık diyor tek çekim diyor falan. Süperlig yeterli benim için bilgisi olan var mı. Bu iki paket arasındaki fark nedir
![]()
![]()
şamp olalım 250 de çıkarırım yani @todBenim pakette ağustos ayında bitiyor, belki sana da yakında düşer kampanya ahbert, bana ilk TOD'dan bildirim geldi öyle fark ettim ben de
Çok fazla fiyat demişler. Bana aylık ortalama 280 TL den 12 ay yenileyelim dediler kabul edeyim o zaman. Uydudan sporun yıldızı paketi.2024-2025 sezonu için aylık 619 TL toplam 12 ay boyunca 7.428 TL toplam ücret teklifi yapıldı.Çok fazla değil mi
Çok fazla fiyat demişler. Bana aylık ortalama 280 TL den 12 ay yenileyelim dediler kabul edeyim o zaman. Uydudan sporun yıldızı paketi.
İçinde internet mi var o paketin. Şayet yeterli bir internet sağlıyorlarsa düşünülebilir.bana yıldızın dolu paketini teklif etmişler sanırım ama ben sadece süper lig maçlarını ve f1 izliyorum ve aşırı fazla bulup kabul etmedim.
Aylık 160 liradan tüm kanalları açıp uzatma teklifi yaptılar kabul ettim
Evetuydu mu ?
O nasıl oluyor üste para vermedikleri kalmışAylık 160 liradan tüm kanalları açıp uzatma teklifi yaptılar kabul ettim
emre tanrıverdiAylık 160 liradan tüm kanalları açıp uzatma teklifi yaptılar kabul ettim
Aylık 160 veriyordum 9 ay geçti son 3 ayın fiyatını düşelim 1 sene uzatalım dediler hay hay dedimO nasıl oluyor üste para vermedikleri kalmış
dolandırıcılık bunun adıAylık 160 veriyordum 9 ay geçti son 3 ayın fiyatını düşelim 1 sene uzatalım dediler hay hay dedim
Ne zaman almak mantıklı sence hocamLig henüz bitmedi.kampanyalı fiyatlarla teklifler başlamadı ancak bazı üyelere 250 tl civarı yenileme yaptırmışlar bilginiz olsun