- 3 Temmuz 2012
- 135.103
- 81.698
- 5.198
direk beinconnectTOD Bein'in dijital yayın haklarını alan bir platform mu? Yoksa Beinconnect bünyesinde bir oluşum mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
direk beinconnectTOD Bein'in dijital yayın haklarını alan bir platform mu? Yoksa Beinconnect bünyesinde bir oluşum mu?
Bein şubesinde çalışan şahıs bana Müşteri hizmetleri Bein'e bağlı değil demişti. Ben de 6 ay muhatap bulamadım. Dava açınca düzelttiler.direk beinconnect
twitterdan yazsan dönüyorlardı hemenBein şubesinde çalışan şahıs bana Müşteri hizmetleri Bein'e bağlı değil demişti. Ben de 6 ay muhatap bulamadım. Dava açınca düzelttiler.
Ligin ilk devresi hepsini denedik dönüş olmadı. Şikayetler çığırından çıkınca düzelttiler 2. devre. Benim gibi bir sürü insanın şikayeti vardı o dönem.twitterdan yazsan dönüyorlardı hemen
ekran karlı gozukuyordu bi dönem sonra düzeldiLigin ilk devresi hepsini denedik dönüş olmadı. Şikayetler çığırından çıkınca düzelttiler 2. devre. Benim gibi bir sürü insanın şikayeti vardı o dönem.
Al geçbanada gelmıs bu alayım mı
Edevletten iptal verirse 1 hafta süre var, o sürede hallolmazsa kapatmak zorundalar.Ya anlattığın blöfü bi tanıdık yaptı kapadılar hesabını ya
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kullandigin paketin suresi dolmak uzere! 2024-2025 Trendyol Super Lig sezonunun tamamini izlemek icin ayda sadece 219 TL'ye 12 ay sabit fiyat garantili teklifimiz ile uyeligini yenileyebilirsin!Tod teklifi alan var mi
Bana TV hariç 199 teklif geldi.Tod teklifi alan var mi
Teklifi geri 600ye çıkardılar bunlardan bir an önce kurtulmam lazım temmuz sonunda bitiyormuş paketimBu arada geçen sene digiturk uydu bağlattım sporun yıldızı paketi(hepsi var en dolu paket). Peşin ödemeyle 1500 TL verdim aylık 125 TL yapıyor. Şimdi teklifleri aylık 400 falan![]()