Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

nasıl oluo ya silah fln mı doğrulttun heriflere
10 ekimde bitiyordu taahhüt, kapatmak için iptal talebi açtım. İptal talebi ile kapatma arasındaki süre 7 gün.

İlk 3 teklifi reddettim son teklif ortalama 329 liraydı.

Sonrasında bugün 199 lira teklifi geldi, ok dedim. Aylık fatura bir de kredi kartı bile değil.

Geçen yıl 140 liradan falan izledim ben; 1 senede 2.5 katını ödemeyi mantıklı görmüyorum argümanı üzerinden gittim.

389 teklif ettiler bana. şimdilik ret verdik bakalım.

tod'un şimdiki full paket fiyatı kaç?

812 lira teklif etmişler, teklif etmeseler zaten 1200 liste fiyatı. Bu DIGITURK bana niye geçiriyor yav?

399 ödüyorum, 5 yıllık üyeyim. Ocak ayında taahhütüm bitiyor temmuzdan beri arıyorlar (0 abartı) 6 ay kala insan aranır mı ulan? Neyse 799 lira diyorlar şimdi nasıl fiyat?

@Keramettin TANRIVERDİ

13 yıllık üyeyim Perşembe gunu hayatimda ilk kez iptal dilekçesi yazdim(Sporun Yıldızı paketi) .600 -700 civarı teklifler varken bir anda sabah 345 teklif geldi o da zaten yeni üye kampanyasiymis ..Buna da hayır dedim bakalım 4-5 gün var iptal için yazın yeni üyeleri 279 lira vardı teklif onu sunmazsaniz iptal edeceğim dedim bekliyorum

Son düzenleme:
Bugün iptalin son günüydü dün akşam aradılar sporun yıldızı + dizi film 229 lira marta kadar sonrasında sadece taraftar paketine dönecek onu da kabul etmedim ..
Bu sabah tekrar aradilar mevcut kullandığım sporun yıldızı paketine 199 lira teklif ettiler aylık ödeme şeklinde.. (bu teklifi de forumda okumuştum galiba) bunu kabul ettim artık :)

Beyler enayilik yapmayın 10 dk ayırın bir iptal faxi çekin 3.-4. aramada bu teklifi yapıyorlar canlı ornegiyim iste

arayan elemanların birbiriyle hiçbir alakası yok ..Senin taleplerini falan kimse sallamıyor sistem otomatik teklif gönderiyor.. Çünkü ben yazın yeni üyelere olan 279 lirayi bana sunarlarsa kabul edecegimi belirtmem rağmen bana bu sabah 199 lira dediler 😂

Bugün iptalin son günüydü dün akşam aradılar sporun yıldızı + dizi film 229 lira marta kadar sonrasında sadece taraftar paketine dönecek onu da kabul etmedim ..
Bu sabah tekrar aradilar mevcut kullandığım sporun yıldızı paketine aylık 199 lira teklif ettiler aylık ödeme şeklinde.. (bu teklifi de forumda okumuştum galiba) bunu kabul ettim artık :)

Beyler enayilik yapmayın 10 dk ayırın bir iptal faxi çekin 3.-4. aramada bu teklifi yapıyorlar canlı ornegiyim iste
hüsnü TANRIVERDİ

arayan elemanların birbiriyle hiçbir alakası yok ..Senin taleplerini falan kimse sallamıyor sistem otomatik teklif gönderiyor.. Çünkü ben yazın yeni üyelere olan 279 lirayi bana sunarlarsa kabul edecegimi belirtmem rağmen bana bu sabah 199 lira dediler 😂
Komiser adamsın. Utanmıyor musun milleti dolandırmaya he?

Dijiturk serüvenine tahhütümün sonuda veda edeceğim

superonline fiber ile TV + vardı kullanmıyordum (uygun fiyatta kampanya fiyatı teklif etmişlerde, çıkacağım deyince daha uygun teklif ettiler gecen gun)

kurdum appletv nin içine aplikasyonunu enfes şekilde izliyorum.

Haziranda elveda digiturk. bide kayıt özellikli kutu var diye para alıyorlar her ay (evde kullanılıyor o özelliklik epey) ama harddiski bozuk ürün , süreklide 0 ürün yerine kullanılmıs resetlenmiş getiriyorlar bide servis parası alıyorlar.

kurtulacağım bir üyelikten daha çok şükür.

Geri
Üst Alt