Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

399 altı teklif yok şuan. Sizde de aynı mı

Ben boyle olacak diye mayis ortasinda yaptim (gecen seneki tahhutten kalan 2 ayi da dustuler) 305 TL ye geldi bu sezon.

Su an ben olsam agustosunidare ederim, lig baslayinca teklif dusunce yenilerdim. Yayinlar falanda 1 ay soinsorluk aliyor "kodu gir bilmemne ay bedava" vs diye

370 den bağlattık gecen yıl 350 ydi kutulu
bu fiyatlar böyle olduğu sürece önümüzdeki sene 50m dolara düşer yayın gelirleri kulüplerin. çok çok aşağısında. sebebi de boktan futbol ve hakemler. yoksa her türlü satar 1000tl de olsa.

Ben boyle olacak diye mayis ortasinda yaptim (gecen seneki tahhutten kalan 2 ayi da dustuler) 305 TL ye geldi bu sezon.

Su an ben olsam agustosunidare ederim, lig baslayinca teklif dusunce yenilerdim. Yayinlar falanda 1 ay soinsorluk aliyor "kodu gir bilmemne ay bedava" vs diye
Not: TOD bu arada.

Bankkart'ınız varsa 415 lira şu an uydu yayını ama 1000 lira da puan veriyor 330'a geliyor ortalama.

499 ile başlayan 449 ile devam eden teklif 429'a düştü iki ayım olduğu için kesin dille reddettim hatta yeni üyelere bankkart ile olan kampanya fiyatını vermezseniz kabul etmeyeceğim dedim. En kötü 3 Ağustos'ta yeni üyelik ile ona geçerim. (Kutulu paket)

bu hıyarlara para vermek istemiyorum ama diğer "alternatif" yöntemlerden bıktım uğraşmaktan. İnternet yayını ve kalitesi TOD da olsa, "alternatif" seçenekler de olsa .ok gibi kalitesi. Yıllar sonra uydu yayınına geri döneceğim. DK'nı karasal hd yayından izledikten sonra kadife gibi gözüktü yayınlar TOD'a kıyasla. -1000mbit fiber de bile yayınlar leş maalesef-

Geri
Üst Alt