Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

Beni de bugün yarın ararlar. 119 tl teklif ederler ben aylık 100 tl civarlarına çekmeye çalışacağım artı 6 ay dizi film kanalları hediye.
İptal faksı yollamazsan düşük teklif gelmez.

Tahir Muhsin de taktiği benden öğrendi şimdi gelip forumda caka satıyor az ödüyorum diye.

Hadi ya. Burada herkes fax çek blöf at diye akıl verdi. Ben yayın gitsin istemiyorum mk. İndirim alayım diye fax çektim. Onca yıllık aboneliğim uçup giderse gsc yi yakarım. Hepsi bir kenara sezon başladı. Maç izleyemeyeceğim!
Ulan

Beni de bugün yarın ararlar. 119 tl teklif ederler ben aylık 100 tl civarlarına çekmeye çalışacağım artı 6 ay dizi film kanalları hediye.

Hocam çek fax ı net ol. Düşerler. Burada tecrübe konuşuyor. Düşmezlerse iptal et bein connect al 60 TL. Smart TV varsa 70 TL.

Geçen sene 79, bu sene 89 veriyorum . Seneye üst limitimi 85 e indirdim . Ssport gitti mecbur ona da 13 lira bayıldık . Bundan dolayı bende seneye 4 lira indirim düşündüm. Bakalım göreceğiz seneye.

beIN Connect'e devam.

beIN Connect'e devam.
veliyigit.jpg.jpg

D-Smart üyelerini sevindiriyor

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 aralıkta bitmiş benim paket.
Bugün arayıp saçma sapan 2 ay şu 10 ay şu diye yolmalık bi teklif sundu dinlemedim.
Sporun yıldızını kapatacağım sanırım. Ailenin yıldızı yeterli zaten netflix+amazon prime da var.

Faxı yollayalım bakalım.

3 gün önce faksı çektim 1 saat sonra aradılar ortalama 127 tl ye gelen saçma bir teklif yaptılar reddettim.

İnatlaştım 100 tl altı bir teklif gelmezse 12 yıllık aboneliği sonlandıracağım.

3 gün önce faksı çektim 1 saat sonra aradılar ortalama 127 tl ye gelen saçma bir teklif yaptılar reddettim.

İnatlaştım 100 tl altı bir teklif gelmezse 12 yıllık aboneliği sonlandıracağım.

Son teklifi ne kadar verdiler?

İptal faksini çektim ben de, güncel en düşük piyasa teklifi ortalama 90-95 lira bandında öğrendiğim kadarıyla.

Ben Digiturk'e salonlar ve dizi paketi hariç diğer paketler için 149 TL veriyorum. Yaklaşık 15 yıllık üyeliğim var.
Bu fiyatı nasıl ve ne şekilde düşürebilirim, daha önce deneyip başarılı olan var mı?

Ben Digiturk'e salonlar ve dizi paketi hariç diğer paketler için 149 TL veriyorum. Yaklaşık 15 yıllık üyeliğim var.
Bu fiyatı nasıl ve ne şekilde düşürebilirim, daha önce deneyip başarılı olan var mı?
Bu başlık başarı hikayeleriyle dolu; okumanı tavsiye ederim.

Senin kadar fiyat veren bir arkadaşım vardı. Oda yaklaşık 10 yıldır kullanıyordu müşteri hizmetlerini aradı daha uyguna yaparsanız devam edicem diye onlarda kabul etmedi en sonunda cihazı teslim etti.

Geri
Üst Alt