Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

Tod yeniledim ayda 119 tlye tüm lig maçları + premier lig dahil birkaç lig daha vardı unuttum

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tod Tv aylık 129 liraya baya iyi yayın veriyor, ligimiz, ingiltere almanya fransa , basketbol ligimiz falan. İlgilenen olursa öneririm. Televizyona kurarsınız uygulamasını da. Şu paralar komik paralar günümüzde, bütün memleket yasal yoldan izlemeye çalışsa takımlar bi nebze daha nefes alır bu ekonomide.

Ekli dosyalar

• 1691131571692.webp
    1691131571692.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 46
Ben de yasala döndüm 159 TL ye. Başvurumun ertesi günü de kuruluma geldiler. Hızlı oldu, şaşırdım. Bu sene fiyatları iyi tutmuşlar, hayat pahalılığına rağmen.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tod Tv aylık 129 liraya baya iyi yayın veriyor, ligimiz, ingiltere almanya fransa , basketbol ligimiz falan. İlgilenen olursa öneririm. Televizyona kurarsınız uygulamasını da. Şu paralar komik paralar günümüzde, bütün memleket yasal yoldan izlemeye çalışsa takımlar bi nebze daha nefes alır bu ekonomide.

kurulum vs uğraşmak istemeyen şu fırsatı kaçırmasın arkadaşlar. tekrar uyarayım. 129 liraya böyle bi dünya yok bütün ligler + basketbol ligi harbi bedava aylık 129 lira şu devirde. şaka gibi bi ücret. erken fırsattan dolayı böyle 362 liraya çıkarırlar yarın bigün. televizyona da uygulamasını indirirsiniz bitti gitti.

Sen nasıl gidip kurulum yaptırdın renktaş

Biraz anlatabilir misin

Bende gideyim servise
Rengo başvuru yaptım 3 gün sonra aradılar yoğunluk var saat 5'e kadar gelin kurulum yapalım dediler. Form flan doldurdum arka tarafta arkadaşlar kurulumu yapıyordu 10 dakika flan sürdü. Eve geldim cihazı bağladım kumanda'da sıkıntı çıktı. Yarın servisi eve çağırcam. Servisi eve cagirabiliyorsan çağır sıkıntı yasama gelsinler eve kurulumu yapsın pezevenkler

gsmiz için exxen alcaz herhal

tvye bağlattım bein zımbırtısını da bein connecti nasıl kullanacağım bilen var mı

Geri
Üst Alt