- 31 Ağustos 2021
- 56.059
- 40.808
- 2.733
Hadi 1000 hizda 800u anlarimda...ustte arkadasin 700 teklifi o internet hizina anormal geldi bana1000mbit + tvplus 800 900 mu ne veriyorum bende.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi 1000 hizda 800u anlarimda...ustte arkadasin 700 teklifi o internet hizina anormal geldi bana1000mbit + tvplus 800 900 mu ne veriyorum bende.
Vdsl2dir altyapısı daha pahalı oluyor fibere göreHadi 1000 hizda 800u anlarimda...ustte arkadasin 700 teklifi o internet hizina anormal geldi bana
aa bak öyle detay var doğru.Vdsl2dir altyapısı daha pahalı oluyor fibere göre
4908 TL karşılığında 12+3 aylık uzatma yaptım. Aylık 327 TL ortalama olacak. Gayet ideal diye düşünüyorum. (Kutulu paket)
12 ay taksitle ödenecek.
Ben baya memnunum, 3 5 saniye geriden geliyor o dogru. Telefon bildirimi ve oral sevmez postlarindan kacman lazimÇok kararsızım, yayın kalitesi nasıl? En son BeinConnect kullandığımda korsan izleyenler benden önce izliyordu, pixel pixel Anadolu gibi maç izliyorduk. 1 Gbps internet var. 3 Ayı zaten düşün, 3 ay maç falan yok, değer mi?
Ekli dosyayı görüntüle 290989
cimbom için hayırlı olsun.Çok kararsızım, yayın kalitesi nasıl? En son BeinConnect kullandığımda korsan izleyenler benden önce izliyordu, pixel pixel Anadolu gibi maç izliyorduk. 1 Gbps internet var. 3 Ayı zaten düşün, 3 ay maç falan yok, değer mi?
Ekli dosyayı görüntüle 290989
cimbom için hayırlı olsun.
Ben baya memnunum, 3 5 saniye geriden geliyor o dogru. Telefon bildirimi ve oral sevmez postlarindan kacman lazim
Avrupa maclari izliyorsan deger hersekilde.
İki senedir tod ve beinconnect kullanan birisi olarak 3-5 saniye çok iyimser benceBen baya memnunum, 3 5 saniye geriden geliyor o dogru. Telefon bildirimi ve oral sevmez postlarindan kacman lazim
Avrupa maclari izliyorsan deger hersekilde.
Ödeme ekranındayım, alayım mı almayayım mı dostlarİki senedir tod ve beinconnect kullanan birisi olarak 3-5 saniye çok iyimser bence![]()
O kadar gecikmeye kabulsen okÖdeme ekranındayım, alayım mı almayayım mı dostlar
Benim son BeinConnect deneyimim pek de güzel değildi dediğim gibi, o zaman aylık 99₺'ye almıştım yarım yıllık bir paketi. Hala aynı kalitedeyse bulaşmayayım. 20 saniyeye kadar kabulüm![]()
42" LG + MiBox var. 20 saniyeden bir şey olmaz. Son sezonu 1.5 dakika geriden takip ediyordum. Maçı bırakıp forumdan gol haberi takip ettik koca sezon. Aşırı pixelleşme olmuyorsa alıyorum bu paketi. 2 paket cips parası neredeyseO kadar gecikmeye kabulsen ok
Bu arada TV boyutu ne. 50" den büyükse uydu al bence uyuyorsa bütçene. Bitrate can sıkabilir
1.5 dakika geriden mi yuh yav nereden izliyordun boyle42" LG + MiBox var. 20 saniyeden bir şey olmaz. Son sezonu 1.5 dakika geriden takip ediyordum. Maçı bırakıp forumdan gol haberi takip ettik koca sezon. Aşırı pixelleşme olmuyorsa alıyorum bu paketi. 2 paket cips parası neredeyse
Hayirli olsun reis piksellesme falan olmuyo dediğim gibi ben takintiliyim biraz shhshshs42" LG + MiBox var. 20 saniyeden bir şey olmaz. Son sezonu 1.5 dakika geriden takip ediyordum. Maçı bırakıp forumdan gol haberi takip ettik koca sezon. Aşırı pixelleşme olmuyorsa alıyorum bu paketi. 2 paket cips parası neredeyse
öyle yav bende yalan yok . 1 ya da 2 maçtır 15-20 saniye yi bulan. Superonline fiberİki senedir tod ve beinconnect kullanan birisi olarak 3-5 saniye çok iyimser bence![]()
IP bittikten sonra fiyatı yükselince yenilemedim, kaçak göçek idare ettik işte. Zor zamanlardı, geride bıraktık Naci, kurcalama.1.5 dakika geriden mi yuh yav nereden izliyordun boyle![]()
Kaçagında en dandik yerinden izliyordun herhalde 1.5 dakika nedir yav sen dünden geliyormuşsun bugun yasanirkenIP bittikten sonra fiyatı yükselince yenilemedim, kaçak göçek idare ettik işte. Zor zamanlardı, geride bıraktık Naci, kurcalama.
![]()