Digiturk Grup Başkanı Al-Hudaifi: "Ofsayt çizgisini VAR operatörü çiziyor"

Katılmıyorum, son yayın ihalesi öncesi bir istatistik verilmişti. Türkiye maç aboneliği konusunda Avrupa'da abonelik yüzdesi en düşük ülke ve diğer ülkelere de göre ciddi bir fark vardı.

Aslında fiyatlar insancıl fiyat olsa korsana rağbet azalacağı gibi, kulüpler ve yayıncı kuruluş da daha çok gelir eder. Üstelik insanlar da sağda solda kahvede maç izlemek yerine evinde rahat rahat izler.

Avrupa'da yaşayan bazı arkadaşlar orada da ucuz olmadığını söylemişti. Biraz daha ucuz olabilir ama herkesin hayal ettiği 40-50 TL gibi rakamlar gerçekçi değil. Kulüp gelirleri ciddi oranda düşer.

Her şey dahili ne yapacaksın ki? Sinema paketi dizi paketi almak zorunda değilsin. Sadece ligi izleyeceğim diyorsan 119 TL. Bunun sanırım 30 TL'si içinde standart kanallar var.

119 da çok ülke standartlarına göre normal bir rakam değil

Katılmıyorum, son yayın ihalesi öncesi bir istatistik verilmişti. Türkiye maç aboneliği konusunda Avrupa'da abonelik yüzdesi en düşük ülke ve diğer ülkelere de göre ciddi bir fark vardı.

Aslında fiyatlar insancıl fiyat olsa korsana rağbet azalacağı gibi, kulüpler ve yayıncı kuruluş da daha çok gelir eder. Üstelik insanlar da sağda solda kahvede maç izlemek yerine evinde rahat rahat izler.

Ben seninle aynı fikirdeyim. Fiyatların uygun olduğunu hiçbir zaman söylemedim. Korsandan şikayet etmesi konusunda haklı dedim. Korsan yayın çok. Milyoner adamın oğlu korsan yayın izliyor. Neden böyle bir şey yapıyorsun dediğimde “enayi miyim” diyor. Bu kafayla mücadele etmeliyiz.

Belhanda Babel gibi oyunculara 3+ senelik kontrat yapip milyonlari vaad edersen, Beinsports paketleri 500 tl olup full satsa bile bizim takimlarin beli dogrulmaz.

Kafa konusunda haklısın, ama adam olaya şu mantıkla bakıyor olabilir, bende milyoner biri "bile" olsam her hangi bir ürüne ederinin çok daha üstünde rakamı vermek istemem. Adam milyoner ama bildiğin kazığa karşı. Ha fiyat uygun olup da bunu yapıyorsa o zaman bende her türlü lafı söylerim.

Ben seninle aynı fikirdeyim. Fiyatların uygun olduğunu hiçbir zaman söylemedim. Korsandan şikayet etmesi konusunda haklı dedim. Korsan yayın çok. Milyoner adamın oğlu korsan yayın izliyor. Neden böyle bir şey yapıyorsun dediğimde “enayi miyim” diyor. Bu kafayla mücadele etmeliyiz.

Terim mode on:

ben senin o biyigini...

Terim mode off.

Yöneticilerin hepsini maaşlı profesyoneller yapıp, denetim işini derneklere, derneklerin denetim işini de özellikle bu iş için kurulmuş adli bir birime verseydik, futbolumuzda borç olmaz, ligin değeri 3-5 kat fazla olur, takımlarımız Avrupa da bundan en az 5 kat daha başarılı olurdu.

Her korsan yayin izleyicisini potansiyel abone olarak hesap etme sacmaliginda bulan, ondan sonra gel Turk futbolu hakkinda akil ver

arkadaş az bile söylemiş digitürk üye sahibinin en az 10 katı kaçak izleyen var
ekim 2019 a kadar digitürk üyesiydim ayda 109 tl ödüyordum o bile az geldi arkadaşlara şimdi neden daha önce iptv'ye geçmemişim diye hayıflanıyorum tivibu var smartspor var ayrıca yabancı kanallardan almanya ligi v.s. herley var 8-10 yıl ve verdiğim onca para boşunaymış.

inanın 40-50 tl yapsalar bütün ip tvleri patlatlasar çok daha fazla kazanırlar bizim ülkemiz futbol ülkesi

Bizim ülkemizde devlet kanalları yayınlamalı ligi herkesin elektrik faturalarınatrtpayı kaldırılsa yerine +10 tl spor/eğlence vergisi eklense trt kanallarından yayın olur biter
elektrik abone X 10 digitürkün şuanki gelirini çok çok rahat geçer

Korsan izleyene 5 izletene 15 kitleseler hem gelir olur hem herkes ayağını denk alır da... nerede o hakkaniyet

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ayağını denk almaz millet daha da soğur spordan futbol maçları izleyemezse tekrarlarına da bakmaz, youtube'dan video da izlemez , spor programı izlemez, ürün almaz ne bilim kendini soyutlar tek taraflı olarak düşünmemek lazım internetten daha pahalı olması bir süper lig yayının düpedüz saçmalık yaptığın sadece maç izlemek ama ayda 3 hane ödemen gerekiyor.

Selcukspor bein den kaliteli yayın yapıyor. Beiconnect min 2 dk geriden geliyor adam nası yapıyorsa yayınla arasında 20sn yok.

Bide Web sitenizdeki özetleri min 720p yapın bari. 360p özet izliyoruz top seçilmiyor.

Sacma sapan bi yönetimi var. Daha fazla zarar etmeniz dileğiyle.

Geri
Üst Alt