Digiturk Korsana Savaş Açtı

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
SONY, MGM ve WALT DISNEY ile imzaladığı anlaşmalardan sonra korsanla mücadeleye hız veren Dijitürk’ten yeni kapatmalar geldi.

LIG TV ‘ye ait maç yayınlarını Youtube ve liqtr.com isimli siteden yasa dışı olarak yayınlayan site sahibi C.K Erdemli Sulh Ceza Mahkemesi tarafından 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Digiturk, önemli bir yatırım yaparak yayın haklarını satın aldığı, maç yayınları, dizi ve filmleri internet üzerinden yayınlayanlara karşı hukuk mücadelesi veriyor. Digiturk; internet üzerinden illegal yayınların izlenmesi ve yayınlanması konusunda kullanıcılara uyarı göndermeye başladı. Bu tip yasa dışı yollara başvurulmasının cezai yaptırımları olduğu ve her gün yeni örnek davaların ceza ile sonuçlandığını, bu nedenle gönderdikleri ihtarnamede kullanıcıların korsan yayın yapmaması konusunu hatırlatıyor.

Digiturk son olarak Lig TV Yayınlarını illegal olarak yayınlayan 20 siteye Mahkemeden Erişimin Engellenmesi kararı çıkarttı. Ayrıca bu site sahipleri hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İşte Teknolojioku.com‘un ulaştığı mahkeme kararları;

119.jpg

28.jpg

Kaynak: Teknolojioku.com

Bu siteler arasında en çok bilinen siteler yok bence.

gecen maci izlerken pat diye yayin kesildi yayini yapanin ismi felan yazdi ekranda hukuki islem yapilacaktir diye ciddi gibi

Aynen. :sleeping: Neyse daha iyi...:melek:

Bu işin sonu yok zaten. Bunlar 20 tanesini engeller 100 tane yenisi gelir. Bütün dünya sözde "yaşa dışı yollar" ile erişim sağlanan şeyleri engellemekte sınıfta kalırken bunlar mı bu sorunu kökten halledecek. Peh.

Bu işin sonu yok zaten. Bunlar 20 tanesini engeller 100 tane yenisi gelir. Bütün dünya sözde "yaşa dışı yollar" ile erişim sağlanan şeyleri engellemekte sınıfta kalırken bunlar mı bu sorunu kökten halledecek. Peh.

Uluslararası kanallar önüne geçemedi bu işin. Adamlar hemde 10 kanaldan maç veriyor. Ama onlar bile önleyemedi. arap kanallarını kastediyorum

Yakinda batacaklar insallah, LIGTV ye beddua

Önüne geçemezler yenileri açılır :D

şerefsizler boşu boşuna sevinmesinler, ben her hafta internet'den güzelce bakiyorum maçlarimi. :DD

Vallah ben bu sayfalarin hic birini tanimiyorum. Benim bildiklerimden bir tanesi bile yok aralarinda. :D

Bu cezalara rağmen halen iyi yayın yapıyorlar.

kapatsınlar da sopcast'e geçelim artık. yıl 2014 stream'mi kaldı.

İktidar herşeye çözüm buluyor, nedense Adana adliyesine çözüm bulamıyor :D

korsana savaş açacağına Eurolig maçlarını Ntvspor smart gibi salak salak kanallara kaptırmasın.Ayda bi tomar para veriyorum,takımımın Eurolig maçı için nette link arıyorum.Başlarım onların korsanına.

korsana savaş ayirdin bütje ile baska seyler yapabilir.

Ilk önce paket fiyatlari daha ucuza satilmali.

Böylece hem daha cok kisi paket alir, hem o korsana savas ayrilan bütje cikmaz.

Ama digitürk inat yapiyor.... böyle giderler ise yakinda batarlar..

Geri
Üst Alt