Digiturk Korsana Savaş Açtı

PlayStation 3 Oyunlarimi hep orjinal aldim, Xbox 360 a bile korsan oyun almadim, Film i izlerim sinemade, internetten indirdiysem, ve hosuma gittiyse, Blu-ray ini alirim, ve baya bir seri olusturdum, special editionler filan su bu, ama hayatta Ligtv ye para vermem.

Adamlarin isi iskence, onlar para ödeterek bize iskence cektiriyorsa, bende onlara para ödemeyip iskence cektiriyorum.

Yil olmus 2014, hala utanmadan Uzaydan cekiyorlar... ya adamlarin Stadi Kayseri, eski bir stad da degil, lan neden catidan cekioyrsunuz, manyakmisiniz nesiniz, nasa ile ortak is mi yapiyorsunuz ?

Yil 2014 ve para ödeterek, yine her yere, her olaya reklam, sari karti olayini bile reklamini satmis lar, sari kart gelince abuk sabuk reklam cikiyor sari cay mi ne, yada hakem didi filan manyak lar usandilar, güzel tehlikeli sut olmus, adamlar tekrarini göstermiyorlar, gol olmus, hemde olayli, cizgiyi gecti mi diye bakmak istiyor insan, öyle reklam koyuyorlar ki, bi b.k anlamiyorsun ne izledigini, cünkü hersey var, aradigin sahne ama malesef reklamin yüzünden görünmüyor. O yüzden inatla devam Korsana

ATAcast@ATAcast 19 dk.19 dakika önce
Bu kaçak yayının sahibini tanıyor musunuz @Digiturk @DigiturkDestek @LigTV?

B1HNfhBIQAAyx6I.jpg

Digiturk Destek@DigiturkDestek 9 dk.9 dakika önce
@ATAcast Merhaba, konu ilgili birime iletildi. Değerli geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz.

Hahahah.Bir kaçak yayın sahibi diğerini şikayet ediyor.Digitürk hesabının verdiği cevaba bak.:D

edit:şimdi fark ettiler salaklar.
:D

Son düzenleme:
:D ne manyak bunlar yahu (Ligtv)

Zaten adam gibi mac izlenmiyor ki, gol 2 dakika sonra geliyor, görüntü desen sürekli donuyor. Mac boyunca en az 9-10 kere ekranı yeniliyon. İnternetten mac izlemenin cezasını zaten cekiyoruz :)

Bir zamanlarda bende yayın yapıyordum justin tv dönemlerinde . Euroturk vardı ve saire :D

Prandelli gidip, yerine adam akıllı teknik adam gelene kadar yasaklasınlar.

sitelerde yayınlanan maçların görüntüsü leş gibi. sağlam görüntülü nekadar aradıysam bulamadım

Beyler kuzenimde dijitürk var izmirde oturuyor.Skypeden kamerayı açıyor koyuyor Tv nin önüne sınırsız donmadan izliyorsun :D

sopcast simpletv..
dijitürke para ödemeyin leş ligimiz zaten

Digitürk insanların maaşına aylık 100TL zam yapsın, herkes Digitürk alsın kimse korsan kullanmasın, nasıl fikir? :k19:

Oha Alibaba sen miydin? Vaybe bende yakalandılar filan zannetmiştim. Yayınlar bayağı kaliteliydi.

Evet baya öyle dedikodu dolaşmışdı ama yok bir şey olmamışdı. Bir sürü mail mesajları gelmişdi ama yani, küfür bile ettiler digitürkden bana mail yolu ile :D
Sonra yayın olayı zorlaşınca bırakalım dedik. Ama güzel muhabetler dönüyordu chate

Geri
Üst Alt