Digiturk Paket Alımı Hakkında

Töre Dirik

👐 Mauro İcardi 👐
GalataSarayı Efendileri
Beyler ben bu yıl Lig TV yi Digiturk Play üzerinden değil de, direkt dekoder bağlatarak izlemeyi düşünüyorum. Şampiyonlar paketi 45 liraymış ama onu alabilmek için yanında başka paketler de alman lazım diyor. Ama ben maç haricinde televizyon izleyen bir adam değilim ki.

Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar var mı ? Yoksa niyetim 45 TL ye sadece lig tv izlemekken, saçma sapan paketlerle bana aylık 70 liraya mal oluyor neredeyse.

sadece 45e alamazsın diye biliyorum

Sonra niye digiturk alınmıyor diye sorarlar.

La arkadaş ben film, dizi (türk dizisi zaten izlemiyorum) vesaire ne varsa internetten izleyen adamım. Televizyon ile maçlar hariç uzaktan yakından alakam yok. Ne mecburiyetim var o saçma paketleri satın almaya ?

Sonra niye digiturk alınmıyor diye sorarlar.

La arkadaş ben film, dizi (türk dizisi zaten izlemiyorum) vesaire ne varsa internetten izleyen adamım. Televizyon ile maçlar hariç uzaktan yakından alakam yok. Ne mecburiyetim var o saçma paketleri satın almaya ?

para

para

PARA

Giriş paket

2 keyif paketi

Şampiyonlar paketi

Bunları almak zorundasın

45 e olmuyor öyle 65 -70 olur

Sallayın Digitürk'ü yaw. Mac kahvede izlenir abicim, biz babadan böyle gördük :)

70 den aşağı zor ama sanırsam süperonline a geçersen 2'sini bir indirimli veriyolardı (Not:süperonline'dan uzak durun ) :D Şuan ben bile engelli tarifesinde olduğum halde 53 tl ödüyorum tabi 46 lira normalde 7 lira da hd paketi var

Buldum kampanyalar bölümünde sadece lig tv yi. Bana başka bişe gerekmez arkadaş. Böyle alacağım artık.

alma digiturk 5 yabancı ile hiç de zevkli olmayacaktır maçlar. zevksiz maçlar bizi bekliyor bu sene.

alma digiturk 5 yabancı ile hiç de zevkli olmayacaktır maçlar. zevksiz maçlar bizi bekliyor bu sene.

Sarı-Kırmızı olsun da nasıl olursa olsun kardeş. Kalite ve şov işin cilasıdır. Olursa ne ala. Olmazsa da mevcut şartlarda mücadele veririz.

Media markt ve teknosa'ya gidip paketleri incele. Kampanyayı yakalarsan uygun fiyata izlersin maçlarını.

Siz böyle digitürk aldığınız sürece bu ülkede ne şike bitecek, ne de yolsuzluk..

Spor Extra paketi tavsiyemdir. En azından paranızın karşılığını alıyor ve futbola doyuyorsunuz. Bu senenin şampiyonu belli zaten. inanmayan TFF başkanına bakabilir. Ona da inanmayan Fikstürü detaylı inceleyebilir. Her şey istenildiği gibi giderse seneye yabancı sınırı diye bir şey kalmaz. O zaman aktif hale getiririz taraftar paketimizi. Aksi taktirde bu saçmalığın son bulacağı yok çünkü.

Biz 2 sene once Digi+super online almistik aylik 70 tl ye.

Daha sonra digi nin süresi bitti, sadece ligtv izlemek istedigimizi soyledik 65-70 tl fiyat cekti digiturk. O zaman kapatiyoruz dedik digiturk u, sonra son bir kampanyamiz var dediler, ilk 6 ay 0 tl, ikinci 6 ay 64 tl ye anlastik. Yani ortalama 32 tl ye izliyoruz su an digiturk u, ligtv ile beraber.

Geri
Üst Alt